Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dobra przekonałeś, widzę tam jeszcze z 2 pozycje minimum do sprawdzenia, to wjade jak skoncze drugi sezon gliny.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 14 minut temu, Shen napisał(a):Od czasu Watahy chyba nic wartego uwagi u nas nie nakrecili.Dzięki za przypomnienie. Skończyłem dawno temu na pierwszym sezonie, ale nie pamiętam kompletnie nic. Są tam jakieś mocne tematy / śledztwo? Czy raczej coś w stylu handel bronią i przemyt, i na tym koniec?Kojarzę, że Rojst (sezon pierwszy) całkiem nieźle mi wszedł, ale skończył się klasycznie jakąś z dupy wyjęta strzelaniną w lesie, zupełnie nie pasującą do całości.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 9 minut temu, Uzytnik30 napisał(a): Czy raczej coś w stylu handel bronią i przemyt, i na tym koniec?No raczej te klimaty, to jest o straży granicznej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Czaję, myślałem, że może w kolejnych sezonach jest coś odrębnego od tej tematyki.