Skocz do zawartości

SkyShowtime

Featured Replies

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jestem po trzech odcinkach The Offer i to jest absolutne ZŁOTO! Bawię się znakomicie, chłonąc każdą scenę. Wszystko się tutaj zgadza... 

• Drugi sezon Tulsa King 15 września    

• Tulsa King ależ to jest złoto  tzn. inaczej nie jest to jakiś wybitny serial pokroju Soprano, ba nawet jako serial gangsterski (którym niby jest) powiedziałbym, że jest średnio słaby.   Ale

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wziąłem bo tanio, a teraz najwięcej na tym showtime oglądam. Przez Archiwum X naszła mnie ochota na Twin Peaks a mają wszystkie sezony.

Za Columbo chciałem się tez wziąć, za dzieciaka jakieś pojedyncze odcinki oglądałem, ale znowu tylko 2 sezony z 13 i cholera wie, czy dodadzą kolejne.

Opublikowano

Swego czasu te klasyķi były na CDA- wersje z kolekcji dvd Amercomu czyli lektor i słaby obraz. Dziwne, że w tamtych czasach Nasha Bridgesa nie wypuścili. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za wszystkie czołowe VOD u nas wychodzi prawie 430zł miesięcznie. Więc jest to jakaś sumka. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

U mnie to tylko netflix, hbo i youtube jest opłacane, amazona nie liczę, bo rocznie to chyba 50 zł kosztuje. Disney anulowany, za duże gówno się tam pałęta. Z subów nie mam tylko apple tv, skyshow i to chyba wszystko, co jest na naszym rynku. Wychodzi mi to jakoś miesięcznie 110-120+ zł bez amazona. Te 430 zł to skąd tyle??

Opublikowano

Ja sobie zmieniam, miałem prime, obejrzałem co chciałem, teraz opłacam showtime i disneya.

No i już jak zdarta płyta, bo piszę o tym trzeci albo czwarty raz, ale chuj mnie strzela z tym wrzucaniem staroci po jednym sezonie:sapek:

Przechwytywanie.JPG.2960f65c675363ae47dc60fd78ea238c.JPG

Opublikowano
W dniu 4.12.2023 o 21:22, Figuś napisał:

ta, to samo z Knight Riderem, jeden sezon i chuj XD

Dorzucili 3 sezony Columbo, coś tam ruszyło, ale Nieustraszony. Drużyna A, Zagubiony w czasie i inne starocie co mam na liście dalej po 1 sezonie :sapek:

https://nano.komputronik.pl/n/nowosci-skyshowtime-premiery/

Super Mario bedzie, to się obejrzy wreszcie, tak samo Mission: Impossible nigdy nie ogladałem

Opublikowano

super mario, FF 10 i nowe transformersy :popcorn:będzie co oglądać w święta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe Transformersy bardzo spoko. Dzisiaj odpaliłem Fast X i już w jednej z pierwszych scen widze, że syn Doma jest czarny, zapowiada sie na dobrą beke.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

The Offer, ale zloto. Nie sposob sie oderwac, klimat wspanialy. Goraca polecajka.

Opublikowano

Dodane do listy, nawet nie wiedziałem, że takie coś powstaje. Jeszcze The Curse mam na liście, mój ulubiony abonament i to za grosze.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nadrabiam Housa. Musze przyznać, że jak chodzi o sarkazm i ironie to sporo się musze od tego Pana nauczyć :(

Opublikowano

Charlie i Marcy w Californication- człowiek zapomniał ile śmiechu te persony dostarczały. Albo nadal dostarczają. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

1883, 1923, Yellowstone, w takiej kolejności to oglądać, czy bez różnicy, bo chyba ten ostatni został nakręcony pierwszy?