Jump to content

Ikonka powiadomień (android)

Grześ

Recommended Posts

Posted

Przy ikonce aplikacji Wiadomości pojawiła mi się jedynka (jak na screenie), ale nie mam żadnych nieprzeczytanych wiadomości. Nie działa odinstalowanie i ponowne zainstalowanie aplikacji, nie działa usunięcie wszystkich smsów, wyczyszczenie pamięci podręcznej/danych użytkownika, ponowne uruchomienie telefonu ani ustawienie innej aplikacji jako domyślnej dla sms i powrót do pierwotnej. Czy ktoś może ma pomysł jak to rozwiązać poza twardym resetem?

Screenshot_20230307-191405.png

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W spamie nie mam w ogóle wiadomości ;/ Przegrzebałem całą aplikację i nic. Zainstalowałem też inną aplikację do smsów i tam również nie ma żadnych wiadomości ponad to, co jest w głównym folderze.

Posted (edited)

@_Red_ tak, robiłem wszystko. Z tego co udało mi się znaleźć na zagranicznych forach przyczyną mogło być zainstalowanie zbyt wielu aplikacji jednocześnie - telefon był nowy, a google od razu po włączeniu zaczęło pobierać wszystkie aplikacje jakie miałem na poprzednim, nawet te już wycofane i nie działające pod nowszym androidem... Jedyne co polecali to twardy reset i niestety musiałem go w końcu wykonać, bo strasznie irytowała mnie ta ikonka, a inne sposoby zawiodły :banderas:

@grzybiarz szukając po zagranicznych forach 4 na 5 tematów/stron dotyczyło tego błędu na iPhonie, więc nie wiem czy to dobra rada :D

Po dwóch dniach poszukiwań i prób chyba nie ma innego sposobu niż twardy reset, który wykonałem, więc prośba o zamknięcie tematu i dziękuję wszystkim za odzew.

Edited by Grzes58