Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mnie tam fabuła piątki się podoba a długośc gry nie stanowiła problemu ;) Mogę grać i 200h byle bym wiedział, że w ogóle da się te grę ukończyć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 26 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Mnie tam fabuła piątki się podoba a długośc gry nie stanowiła problemu ;) Mogę grać i 200h byle bym wiedział, że w ogóle da się te grę ukończyć.Pojęcie mam zerowe, większość jednak od Shena i Suaveka info potwierdza, że tylko gatche, które upadają da się skończyć, a Atlus nie pozwoli Personce upaść i pewnie będzie do naszej śmierci paczowanko z nowymi postaciami i fabułą xD.W 2040 patch 20.0 z collabem z Personą 8 i FF XVIII xD, tak będzie :). Trochę, jak z MMO, tylko powiedzmy trochę niższy próg wejścia, bo w takim FF XIV to trzeba grać teraz kilka lat, żeby dojść do nowości, w gatchach pewnie content jest dodawany nieco wolniej i szybciej można przez niego przelecieć.