Skocz do zawartości

Persona phantom x

Featured Replies

Opublikowano

Mnie tam fabuła piątki się podoba a długośc gry nie stanowiła problemu ;) Mogę grać i 200h byle bym wiedział, że w ogóle da się te grę ukończyć.

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patrze na te filmiki i widzę, że tam poszedł potężny nakład pracy. Z jednej strony fajnie a z drugiej sie człowiek wkurza, że to wszystko na bezczelne wyciąganie hajsu w nieskończoność. Tyle zasobów n

• Fun fact - Persona głównego bohatera to Janosik   https://megamitensei.fandom.com/wiki/Jánošík        

Opublikowano
26 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Mnie tam fabuła piątki się podoba a długośc gry nie stanowiła problemu ;) Mogę grać i 200h byle bym wiedział, że w ogóle da się te grę ukończyć.

Pojęcie mam zerowe, większość jednak od Shena i Suaveka info potwierdza, że tylko gatche, które upadają da się skończyć, a Atlus nie pozwoli Personce upaść i pewnie będzie do naszej śmierci paczowanko z nowymi postaciami i fabułą xD.

W 2040 patch 20.0 z collabem z Personą 8 i FF XVIII xD, tak będzie :). Trochę, jak z MMO, tylko powiedzmy trochę niższy próg wejścia, bo w takim FF XIV to trzeba grać teraz kilka lat, żeby dojść do nowości, w gatchach pewnie content jest dodawany nieco wolniej i szybciej można przez niego przelecieć.