Skocz do zawartości

Persona phantom x

Featured Replies

Opublikowano

Ten final wcale tak źle nie wyglądał. Jak dla mnie dobry klimacik był cool2

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Posłuchałem trochę tego 16 Bit Bear, bo całkiem rzeczowo i składnie gada. Sam grał bez wydawania kasy na serwerze koreańskim i tak patrząc, to nie wyglądało to źle, ile rzeczy można spokojnie zdobyć z

• pawelgr5
    pawelgr5

Patrze na te filmiki i widzę, że tam poszedł potężny nakład pracy. Z jednej strony fajnie a z drugiej sie człowiek wkurza, że to wszystko na bezczelne wyciąganie hajsu w nieskończoność. Tyle zasobów n

• Z tego co czytałem, jak cię jakies rankingi nie obchodza i sobie chcesz story grać bez spiny, to można wszystkim przejść i nie ma co patrzec na tier listy.

Opublikowano

Brave Exvius był fajny, szkoda w sumie, że go ostatnio uśmiercili. Ale power creep też był potężny, grałem w to w 2015 jakoś, to potem już miałem gównoteam.

Opublikowano
Teraz, Szwed napisał(a):

power creep też był potężny

Dlatego rzuciłem, co 2 tygodnie nowa meta. Może bym to olał, ale nawet story było pozniej ciężke do progresowania bez mocnych postaci.

Teraz to jest w sumie moja "główna" mobilka, dlatego rzuciłem Final Fantasy Ever Crisis. Tu też story bez gachy jest i historie są podzielone na zamknięte chaptery, więc nawet jak zamkną z dnia na dzień, to nie bedzie tragedii.

Opublikowano

Nawet kiedyś pobrałem tę grę bo polecałeś (i ma wersję na Maca xD), ale ostatecznie nie odpaliłem.

Opublikowano

Pierwsze wrażenie P5X niczego sobie. Inny silnik niż P5, ale wygląda lepiej i działa sprawniej, aczkolwiek da się odczuć lekkie drewno przy animacjach momentami.

Reszta później, ale no budżet to to miało konkretny.

A Brave Exvius również był moją pierwszą mobilką. Dobre mam wspomnienia i swego czasu bardzo chciałem, żeby wydali to na PC. Ale przyszedł moment, że nie nadążałem już za tym wszystkim, co się działo, nowościami, metą itd. i odpuściłem. Była to też jedna z pierwszych lekcji o tym gatunku.