Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ten final wcale tak źle nie wyglądał. Jak dla mnie dobry klimacik był
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Brave Exvius był fajny, szkoda w sumie, że go ostatnio uśmiercili. Ale power creep też był potężny, grałem w to w 2015 jakoś, to potem już miałem gównoteam.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Szwed napisał(a):power creep też był potężnyDlatego rzuciłem, co 2 tygodnie nowa meta. Może bym to olał, ale nawet story było pozniej ciężke do progresowania bez mocnych postaci.Teraz to jest w sumie moja "główna" mobilka, dlatego rzuciłem Final Fantasy Ever Crisis. Tu też story bez gachy jest i historie są podzielone na zamknięte chaptery, więc nawet jak zamkną z dnia na dzień, to nie bedzie tragedii.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nawet kiedyś pobrałem tę grę bo polecałeś (i ma wersję na Maca xD), ale ostatecznie nie odpaliłem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pierwsze wrażenie P5X niczego sobie. Inny silnik niż P5, ale wygląda lepiej i działa sprawniej, aczkolwiek da się odczuć lekkie drewno przy animacjach momentami.Reszta później, ale no budżet to to miało konkretny.A Brave Exvius również był moją pierwszą mobilką. Dobre mam wspomnienia i swego czasu bardzo chciałem, żeby wydali to na PC. Ale przyszedł moment, że nie nadążałem już za tym wszystkim, co się działo, nowościami, metą itd. i odpuściłem. Była to też jedna z pierwszych lekcji o tym gatunku.