Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tormented Souls II

Featured Replies

Opublikowano

Nowy patch chyba bardziej popsul gre niz ja naprawil. Przed patchem czasami mialem buga, przez ktorego postac sie zacinala i nie chciala isc do przodu. Bylo to dosc rzadkie, wiec przymknalem na to oko. Teraz dzieje sie to co 5 minut. Porazka. Zginalem przez to. Dobrze, ze mam gre za soba, ale chcialem przejsc trzeci raz.

• Odpowiedzi 227
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem. 19 godzin, rank C Przecudowna gra, zdecydowanie największe zaskoczenie roku obok Clair Obscur. Zaczynając spodziewałem się max poziomu pierwszej części, a dostałem najlepszego przedstawi

• Lukas_AT
    Lukas_AT

Gra ukonczona. Wedlug licznika gry zajelo mi to 18 godzin i 27 minut. Niemniej, w pewnym momencie zaladowalem wczesniejszy stan gry przed wejsciem na cmentarz by oszczedzic amunicje na walke z bossem.

• Lukas_AT
    Lukas_AT

Gram ponownie i juz po 1.5h wyszedlem z klasztoru. Teraz to szybko pojdzie. Zbieram wszystkie dokumenty i ponownie delektuje sie gierka. Potem zagram na hardzie i wystarczy. Jedyneczka czeka na powrot

Opublikowano

A tak to nie miałem. Dziś wróciłem dokończyć i zaraz wskoczyły jakieś trophy auto pop pewnie wcześniej zbugowane ale za to nie wskakują teraz za skończenie gry.

Opublikowano

Ale się te Chilijczyki guzdrają z premierą na Gogu. Najpierw przełożyli na początek listopada, teraz styczeń przyszłego roku. Tyle dobrego, że może coś jeszcze zdążą połatać do tego czasu i się ogra gierkę bez większych błędów.

Już to pisałem jakiś czas temu w wątku poświęconym pierwszej części Tormented Souls, ale jak powtórzę moją afirmację, to może się zmaterializuje kiedyś. Fajnie jakby tam w tym THQ poszli po rozum do głowy i dali tej ekipie zrobić nowe Alone in the Dark w podobnym stylu do TS. Po co przepalać kasę na aktorów z Hollywood i zlecać robotę jakimś studiom z łapanki, które nie potrafią w takie gry. Dać jakiś rozsądny budżet, zadbać o marketing i może kokosów by z tego nie było, ale zawsze to jakiś nowy start dla tej marki. Dual Effect byłoby stać na wysmażenie czegoś w klimatach The New Nightmare i to na znacznie wyższym poziomie pod kątem samej rozgrywki. Tym bardziej, że oni kiedyś wspominali, że inspirowali się tą serią, więc zrobienie czegoś nowego w tym uniwersum, to pewnie byłaby dla nich fajna rzecz.

No ale to tylko marzenia, trzeba zejść na ziemię, kupić swój egzemplarz w styczniu i dorzucić coś zdolnym programistom z Chile na trzecią odsłonę.