Opublikowano wczoraj o 10:50 1 dzień Nowy patch chyba bardziej popsul gre niz ja naprawil. Przed patchem czasami mialem buga, przez ktorego postac sie zacinala i nie chciala isc do przodu. Bylo to dosc rzadkie, wiec przymknalem na to oko. Teraz dzieje sie to co 5 minut. Porazka. Zginalem przez to. Dobrze, ze mam gre za soba, ale chcialem przejsc trzeci raz.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. A tak to nie miałem. Dziś wróciłem dokończyć i zaraz wskoczyły jakieś trophy auto pop pewnie wcześniej zbugowane ale za to nie wskakują teraz za skończenie gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale się te Chilijczyki guzdrają z premierą na Gogu. Najpierw przełożyli na początek listopada, teraz styczeń przyszłego roku. Tyle dobrego, że może coś jeszcze zdążą połatać do tego czasu i się ogra gierkę bez większych błędów.Już to pisałem jakiś czas temu w wątku poświęconym pierwszej części Tormented Souls, ale jak powtórzę moją afirmację, to może się zmaterializuje kiedyś. Fajnie jakby tam w tym THQ poszli po rozum do głowy i dali tej ekipie zrobić nowe Alone in the Dark w podobnym stylu do TS. Po co przepalać kasę na aktorów z Hollywood i zlecać robotę jakimś studiom z łapanki, które nie potrafią w takie gry. Dać jakiś rozsądny budżet, zadbać o marketing i może kokosów by z tego nie było, ale zawsze to jakiś nowy start dla tej marki. Dual Effect byłoby stać na wysmażenie czegoś w klimatach The New Nightmare i to na znacznie wyższym poziomie pod kątem samej rozgrywki. Tym bardziej, że oni kiedyś wspominali, że inspirowali się tą serią, więc zrobienie czegoś nowego w tym uniwersum, to pewnie byłaby dla nich fajna rzecz.No ale to tylko marzenia, trzeba zejść na ziemię, kupić swój egzemplarz w styczniu i dorzucić coś zdolnym programistom z Chile na trzecią odsłonę.