Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Widzę, że opinie są mocno skrajne nie tylko tutaj ale i w szerszym internecie. Trzeba zatem sprawdzić :>
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Pograłem trochę więcej i jest bdb. Fanom gatunku z pewnością można polecić.
Opublikowano wtorek o 19:252 dni Dziś wleciał pacz który poprawia zbugowane trofea, np. nie wpadały za side questy. Ja już gram z 50+h i gierka niesamowicie robi bossami, bardzo satysfakcjonujące starcia szczególnie jak się uda zrobić perfekt, no i mega plus że można sobie ich do woli powtarzać. SpoilerTrokka, Skalpel chyba moje ulubione na obecna chwilę. Elamein najbardziej wkurzająca chyba z 2-3h ją biłem ale poszła na parry i brinki. jedynie co leży trochę balans między levelami a bossami, gdzie właśnie przez misje się leci gładko coś tam zejdzie dłużej szukając itemków a już z każdym bossem trochę się czasu spędza.
Opublikowano środa o 16:171 dzień piękna to była gra, takiej plejady szefów do ubicia dawno nie byłolevel design i różnorodność przeciwników trochę kuleje, ale gameplay to peak gamingczekam na dlc
Opublikowano środa o 17:001 dzień Moim zdaniem nie ma tragedii z tymi mobkami, słyszałem wcześniej że mało ale dobrze to się dobrze przeplata i z progresem często się pojawia coś nowego czy jakiś wariant elite. Na takiej samej zasadzie można by narzekać na ER że są np rycerzyki tylko różne herby noszą.