Skocz do zawartości

The First Berserker: Khazan

Featured Replies

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beta PS5 (11.10-20.10):   Europa: MKNC-CGHH-D9XR 4NTC-56MD-55TX RJXM-FHJK-XNC5 L4H7-54RP-L4GD 5NNH-F46N-CPQE 7TQ4-F5LR-9TB5 MCH4-79H8-AQRQ   USA: CPLK-5DF2-REEK 6

• Wygląda jak gra prosto z generatora soulslike'ów. Nie mówię, że to źle, gatunek cały czas ma swoich fanów i w większości wychodzą z tego solidne produkcje, ale jak ktoś już się nagrał w takie gry, to

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś wleciał pacz który poprawia zbugowane trofea, np. nie wpadały za side questy. Ja już gram z 50+h i gierka niesamowicie robi bossami, bardzo satysfakcjonujące starcia szczególnie jak się uda zrobić perfekt, no i mega plus że można sobie ich do woli powtarzać.

Spoiler

Trokka, Skalpel chyba moje ulubione na obecna chwilę. Elamein najbardziej wkurzająca chyba z 2-3h ją biłem ale poszła na parry i brinki.

jedynie co leży trochę balans między levelami a bossami, gdzie właśnie przez misje się leci gładko coś tam zejdzie dłużej szukając itemków a już z każdym bossem trochę się czasu spędza.

Opublikowano

piękna to była gra, takiej plejady szefów do ubicia dawno nie było

level design i różnorodność przeciwników trochę kuleje, ale gameplay to peak gaming

czekam na dlc

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma tragedii z tymi mobkami, słyszałem wcześniej że mało ale dobrze to się dobrze przeplata i z progresem często się pojawia coś nowego czy jakiś wariant elite. Na takiej samej zasadzie można by narzekać na ER że są np rycerzyki tylko różne herby noszą.