December 8, 20232 yr O takiego Jurassic Parka nic nie robię już od dawna, toż ten setting potencjał ma nieziemski. Nawet jeśli wyjdzie z tego porządny średniak, to i tak będę zadowolony. A remake Trespassera to swoją drogą też by się przydał. W oryginał grałem na premierę, chodziło mi to na kompie jak gówno, ale i tak wiele motywów pamiętam jak dziś.
December 8, 20232 yr Trailer spoko, zobaczymy jaki będzie gameplay. Może opcjonalnie dadzą widok zza pleców, choć fpp napewno zwiększa immersję. Warto obserwować jak się to dalej rozwinie, oby nie było wariacji jak w Ark Survival Evolved, niech się trzymają ściśle uniwersum JP.
December 8, 20232 yr Mam nadzieję, że będzie to miało bardziej horrorowy nastrój niż wesołego biegania między dinusiami z elementami survivalu. Jeśli tak to banderi ostro wjeżdża.
December 8, 20232 yr Author Ma być tylko FPP. Póki co nie wiadomo nic o premierze, więc pewnie daleka droga do niej.
December 8, 20232 yr Fajnie byłoby, gdyby to faktycznie był survival - z craftingiem, jedzeniem i ogólnie jakąś głębią rozgrywki, bo jak to będzie tylko Outlast z dinusiami, gdzie trzeba będzie uciec, schować się w szafie i przeczekać to słabo.