Opublikowano czwartek o 21:231 dzień Każdy co wbija te quintiliony ma albo 5 damek albo króli, żeby mieć tyle negatywów to chyba trzeba brać tą pomijajkę co dubluje następną pomijajkę a potem pomijajkę z negatywem w sklepie
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień Jak ktoś ma kopie silnych kart to raczej ma je dzięki temu jokerowi co po 2 rundach po sprzedaniu kopiuje kartę.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. co te kociaki robiły? w ogóle dziwnie mi się patrzy na to w polskim języku.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Wcześniej miałem jeszcze kostkę która zwiększała prawdopodobieństwo.Przez odpowiednie przełożenie jokerów karta powtórzeniowa działała 4 razy więc jedna karta szczęścia w układzie pary była podbijana 9 razy, tym samym zwiększając mnożnik kota.Przy ostatniej ręce która była ustawiona na wynik a nie ma doładowywanie kotów uzyskiwałem dzięki karcie niebieskiej i rysowanej 5 kotów tj. mnożniki siła ukladux32x32x32x32x32.Padłem bo mimo posiadania później jeszcze dodatkowego slotu na jokery nie znalazłem nic ciekawego.Niestety karty kopiujące nie kopiują jokera "kostka do gry". Błąd gry moim zdaniem. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Rtooj