Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano

Przecież to normalne granie na myszce jest. Jeszcze jak taki chlop wejdzie na samych konsolowcow i na bliski dystans to może takie coś kręcić. Ale Ci ludzie to też jakieś ameby ze nikt go tam nawet nie chaseuje tylko wszyscy biegaja w około jak ameby.

• Odpowiedzi 395
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czezare
    Czezare

Gdyby nie pojazdy pomyślałbym, że to nowy CoD.

• UberAdi
    UberAdi

To jest U-100 z BF4 czyli startowa broń supporta. Prawdziwa nazwa to Ultimax 100. Ta broń jest tak zrobiona, że ma minimalny recoil też w rzeczywistości. Problemem jest wolny fire rate i w BF4 nie był

• Ostatni dobry BF 1 to był z pierwszej wojny światowej.  

Opublikowano
19 godzin temu, oFi napisał(a):

Przecież to normalne granie na myszce jest. Jeszcze jak taki chlop wejdzie na samych konsolowcow i na bliski dystans to może takie coś kręcić. Ale Ci ludzie to też jakieś ameby ze nikt go tam nawet nie chaseuje tylko wszyscy biegaja w około jak ameby.

A czego oczekiwać. Tak wygląda każdy ogarnięty koleś na serwerze. Tu lata 30+ osob różnego wieku i myśli w głowie.

Opublikowano
8 minut temu, Banan91PL napisał(a):

Już są kolejki po 15 tys osób żeby włączyć betę to co to będzie na start

To ta beta nie jest od jutra?

Opublikowano

Jest ale może jak już dziś włączysz grę i się zalogujesz to jutro możesz grać już nie czekając w kolejce (chyba)

Opublikowano

Myślałem, że recoil w Battlefield 6 jest mały, a on nawet nie istnieje. W ogóle nie trzeba drążka kontrować do dołu! downfacepalmblink

Opublikowano
6 minut temu, walek napisał(a):

Myślałem, że recoil w Battlefield 6 jest mały, a on nawet nie istnieje. W ogóle nie trzeba drążka kontrować do dołu! downfacepalmblink

To jest U-100 z BF4 czyli startowa broń supporta. Prawdziwa nazwa to Ultimax 100. Ta broń jest tak zrobiona, że ma minimalny recoil też w rzeczywistości. Problemem jest wolny fire rate i w BF4 nie była to popularna broń.

Filmik zrobiony pod aferę i farmienie wyświetleń :)

Opublikowano
13 minut temu, Banan91PL napisał(a):

Z negatywów to znów boty będą zapełniać serwer …

Właśnie miałem to napisaćfacepalm

Do tego w menu bety jest tylko wł/wył crossplayu bez podziału na PC i konsole facepalm

Opublikowano

Czuję wielkie rozczarowanie a hype jest duży bo brakuje bfa z czasów 3/4 a tu tak słuchają nas ze wszytko jest na przekór …

Opublikowano

Nie no, jak znowu boty mają zapełniać serwer to ja się mocno zastanowię... Jedna z najgłupszych rzeczy z 2042 powraca, brawo DICE...

Opublikowano

No bez kitu, strzelanie do tych retardów to taka sama zabawa i satysfakcja jak klikanie opcji w menu.

Opublikowano

Mi się wydaje że to trochę 2042 w nowych szatach przypudrowany, na ps5 pewnie botów nie będzie bo dużo graczy będzie ale na takim xboxie z crossem off pewnie będzie ich sporo

Opublikowano
19 minut temu, Bartg napisał(a):

Posłuchali graczy na każdym kroku kekw

Coś mam wrażenie, że wszystkim zaraz po premierze faja opadnie i będzie szybkie łatanie.

Opublikowano

Dużo bardziej wolę grać na niezapełnionym serwerze widząc że jak gram w shootera sieciowego to trafię zawsze na żywych graczy niż mieć zawsze niby pełny serwer ale nie mam pewności czy akurat nie mierze się z botem.. wówczas to jest po prostu sztucznie zapełniony serwer, to był debilizm w 2042, który tylko wkurwial o czym powinni już wiedzieć i dać sobie z tym spokój. Tak było zawsze w każdym bfie przed 2042 i nikomu to nie przeszkadzało.

Raczej wątpię też żeby na PC często trafiały się niezapelnione serwery, jeszcze przy crossplayu ale sam fakt, że to gówno jest obecne wkurza, bo nie wiadomo czy akurat się na jakieś boty nie trafi. Do tego brak normalnej przeglądarki serwerów tylko potęguje problem, bo już widziałem w 2042 jak to wyglądało grając jeszcze wtedy na ps5, ludzie wychodzili z gry i nie jest tak, że dobiera graczy od razu i ich dorzuca szybko do trwającej gry, runda potrafiła już tak trwać z botami do końca. W pizdu z takimi nikomu niepotrzebnymi pomysłami.

Edytowane przez Qbon

Opublikowano

Z tymi botami faktycznie debilizm totalny. Przecież nie będzie chyba dedykowanych serwerów, więc jaki problem zebrac graczy w jedno swoje miejsce. Chujowy matchmaking na to wychodzi.

Opublikowano
9 minut temu, Qbon napisał(a):

Dużo bardziej wolę grać na niezapełnionym serwerze widząc że jak gram w shootera sieciowego to trafię zawsze na żywych graczy niż mieć zawsze niby pełny serwer ale nie mam pewności czy akurat nie mierze się z botem...

Podpisuję się, u mnie dokładnie to samo.

Opublikowano

Jak pamiętam tempo spadków cen ostatnich dwóch battlefieldow po premierze, to wiem, że nie ma żadnego sensu się pchać w to na premierę. Zwłaszcza po tym bajzlu z botami, o którym piszecie.

Inna sprawa, że przeprosiłem się na piecu po latach rozłąki z BF4 i odpalając tylko tryb hardcore, mam poczucie grania w coś świeżego. Żadnych botów, normalna przeglądarka serwerów. Nawet battlelog działa.

Tak trzeba żyć leo

Opublikowano
41 minut temu, Bartg napisał(a):

Posłuchali graczy na każdym kroku kekw

Poprzednie lata pokazały, że skończy się to przeprosinami, w sumie gotowiec już mają:

FKg3CRoXwAUxfOL.jpg

Opublikowano

W każdym bfie była normalna przeglądarka, dopiero w 2042 wprowadzili te kretyńskie rozwiązania i dalej w to idą. Widać słuchają społeczności tam gdzie im wygodnie ale tam gdzie im nie pasuje to mają w dupie, swoje i tak robią. Albo starzy weterani to już po prostu nie ich target. Stawiam w sumie na jedno i drugie.

Opublikowano
4 hours ago, UberAdi said:

To jest U-100 z BF4 czyli startowa broń supporta. Prawdziwa nazwa to Ultimax 100. Ta broń jest tak zrobiona, że ma minimalny recoil też w rzeczywistości. Problemem jest wolny fire rate i w BF4 nie była to popularna broń.

Filmik zrobiony pod aferę i farmienie wyświetleń :)

Cofam serduszko jakie ci dalem i nadla obstawiam przy swoim. W Battlefield 6 jest esktremlanie niski recoil (w moim odczuciu 6-8 razy mnijeszy), albo wcale go nie jak w przypadku broni U-100. A jaki jest w rzeczywtosci, to malo mnie to obchodzi. Istotny jest, jaki jest w grze. Ponizej daje ci moj test odrzutu U-100 w Battlefield 4. No jest, ci powiem ogromny... Ale jak lubisz multiplayer Star Wars, to zakaldam ze ci to nie przeszkadza. Kto, co lubi. :)

W filmiki poniezj widac, ze jest "recoil", ale musisz zmruzyc oczy i sie skupic. jest. Widzisz? :)

Opublikowano
56 minut temu, Qbon napisał(a):

W każdym bfie była normalna przeglądarka, dopiero w 2042 wprowadzili te kretyńskie rozwiązania i dalej w to idą. Widać słuchają społeczności tam gdzie im wygodnie ale tam gdzie im nie pasuje to mają w dupie, swoje i tak robią. Albo starzy weterani to już po prostu nie ich target. Stawiam w sumie na jedno i drugie.

Skoro chcą pchać w to SBMM, to logiczne, że musieli się pozbyć przeglądarki. No cóż, to czekamy do bety, a później na obniżkę na święta lub jak wyląduje w plusie ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano
3 minuty temu, McDrive napisał(a):

Skoro chcą pchać w to SBMM, to logiczne, że musieli się pozbyć przeglądarki. No cóż, to czekamy do bety, a później na obniżkę na święta lub jak wyląduje w plusie ¯\_(ツ)_/¯

No tak, a SBMM to syf więc jeden syf pociąga za sobą drugi. Gdzie te czasy gdy człowiek miał swoje ulubione serwery i konkretnie na nie wchodził...