Opublikowano 28 marca 20241 r Autor Ktoś obudził się ze śpiączki, przypomniał sobie że hero shootery i marvel top, a następnie zlecił ekipie od gierek mobilnych. Póki co nie ma potwierdzenia konsol, ale to wygląda jak projekt pt: będzie free to play, dużo mikroszitu do kupienia i zwiną się po 9 miesiącach.
Opublikowano 29 marca 20241 r 13 minut temu, oFi napisał: to w ogole potrzebuje tematu na forumie? Tak - do pośmiania się.
Opublikowano 29 marca 20241 r W dniu 28.03.2024 o 12:31, Shankor napisał: Kolejny PvP Hero Shooter, tym razem na licencji Marvela. Ja pierdolę, ale kał.
Opublikowano 27 listopada 20241 r Gra wyglada duzo lepiej teraz niz bo ten pierwszy trailer wygladal jak gra na telefon ludzie ograli Alphe i 2 Bety feedback jest bardzo pozytywny. Premiera 6/12 bedzie trzeba grac w 2 gry na raz D:
Opublikowano 9 grudnia 20241 r Ogólnie z opinii jakie widziałem w internecie ludzie byli nastawieni, że to kolejny hiro shooter, o którym za tydzień się nie będzie pamiętać, a jednak okazało się, że gra jest całkiem dobra i nieźle przyjęta. Oczywiście dużo rzeczy jest jeszcze do poprawy, ale zapowiada się nieźle.
Opublikowano 7 stycznia 20251 r Najlepszy Hero Shooter na rynku wlasnie konczy S0 a wraz z S1 4 nowe postacie Fantastic 4 Trailer Sue Storm chyba za pare godzin a Human Torch i The Thing za jakies 6/7 tygodni.
Opublikowano 10 stycznia 20251 r Wczoraj kupiłem przepustkę nie spojrzałem że dziś startuje sezon i tamtą przepustką zniknęła nie ma możliwości powrotu już do niej ?
Opublikowano 10 stycznia 20251 r Jak kupiles Luxury Passa to one ponoc nie przepadaja bo prostu bedziesz musial na niego pracowac przez Dailies
Opublikowano 10 stycznia 20251 r Jak kupiles Luxury Passa to one ponoc nie przepadaja bo prostu bedziesz musial na niego pracowac przez DailiesAle nigdzie nie widzę tego żeby był wykaz nagród
Opublikowano 10 stycznia 20251 r Ciezko mi powiedziec bo ja swojego skonczylem jeszcze przed urlopem.
Opublikowano 14 stycznia 20251 r W dniu 10.01.2025 o 18:26, Banan91PL napisał(a): Wczoraj kupiłem przepustkę nie spojrzałem że dziś startuje sezon i tamtą przepustką zniknęła nie ma możliwości powrotu już do niej ? nie wiem czy passa trzeba kupować co sezon, ale na pewno przepada ta fioletowa waluta, za którą odblokowuje się itemy w trakcie sezonu. pograłem trochę i jak na darmową grę jest naprawdę spoko. największe plusy to oprawa (mega fajne animacje w menusach), ilość zróżnicowanych postaci i ogólny komfort grania. Po zakończonej rundzie nie ma powrotu do lobby itd, odpalenie kolejnej to kwestia sekund + wybór postaci.
Opublikowano 15 stycznia 20251 r On 1/10/2025 at 8:56 PM, Banan91PL said: Ale nigdzie nie widzę tego żeby był wykaz nagród Wiem gdzie jest stary SP Wchodzisz do Season>Battle Pass i na tym ekranie w okolicach prawego gornego masz ikonke do przegladania poprzednich Passow
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Niektore te Trophy w tych Hero Shooterach daja mi raka i nie jest inaczej w Rivals ja pierdole ><
Opublikowano 26 lutego 202526 lut Pogral chlop 10 Rankedow w Mid Season <3 Swietne zmiany u postaci bo Tripple Support Meta byla nudna.
Opublikowano 23 listopada 202523 lis Jak by kogos interesowalo ( nikogo ) to do gry doszedl Gambit a za jakies 2/3 tygodnie dojdzie Rogue