Skocz do zawartości

Resident Evil - temat ogólny, komentarze, plotki i inne

Featured Replies

• Odpowiedzi 653
  • Wyświetleń 27,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, skończyłem sobie przed chwilą kampanie Chrisa w rimejku jedynki i tym samym zakończyłem mój residentowy maraton który trwał +-rok. Piękna była to przygoda nie zapomnę jej nigdy i mam nadzieje ż

• Osiągnięcia są dla miętkich graczyków którzy nie są pewni siebie i muszą walidować swoją zagrajmerskość jpegiem przy profilu albo punkcikami na koncie Dopisuj sobie +1 na kartce (możesz różnymi kolor

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Nie ma szans, żeby pobili mistrzów zombie open world z Bend Studio. Niech nie idą tą drogą. 

Opublikowano
  • Autor

Dusk Golem napisał, że na 95% będzie zapowiedź, więc musi być, tym razem na pewno się uda!

Opublikowano

Ten fjut golem to niech zamknie morde najlepiej problem takie pewniaczki obstawia a i tak jeszcze powie ALE JBC TO NIE WIEM NA 100% no gość jest niemożliwy, chuya wie a ppe i inne chłopy go dają jako źródło newsów xD