Opublikowano 2 czerwca2 cze Autor Dusk Golem napisał, że na 95% będzie zapowiedź, więc musi być, tym razem na pewno się uda!
Opublikowano 2 czerwca2 cze Ten fjut golem to niech zamknie morde najlepiej takie pewniaczki obstawia a i tak jeszcze powie ALE JBC TO NIE WIEM NA 100% no gość jest niemożliwy, chuya wie a ppe i inne chłopy go dają jako źródło newsów xD
Opublikowano 13 czerwca13 cze Panowie, dodatki do RE 4, 7 i 8 są warte te 10$ każdy? Czy już lepiej sobie jeszcze raz podstawkę skończyć?
Opublikowano 13 czerwca13 cze Do 7 nie wiem bo nie ograłem, do ósemki nie, do czwórki - jeśli mówisz o Separate Ways - jak najbardziej.
Opublikowano 13 czerwca13 cze Autor Za TPP to Village dałbym nawet 100zł. Tyle samo za Separate Ways, a deelecków do RE7 jest dosyć sporo i są nawet przyjemne, więc też warto. Ogólnie im więcej Residenta tym lepiej, dziwne pytanie.
Opublikowano 13 czerwca13 cze 3 godziny temu, Homelander napisał(a):Panowie, dodatki do RE 4, 7 i 8 są warte te 10$ każdy? Czy już lepiej sobie jeszcze raz podstawkę skończyć?Kampania Ady do 4 to zdecydowanie najlepsze DLC. Potem postawiłbym 7 - kampanie Chrisa i Joego są naprawdę OK. Na końcu kampania Rose do Village - niby fajnie, ale wolałbym większe zróżnicowanie lokacji. Mamy powtórkę miejscówek z podstawki, chociaż muszę przyznać, że powrót do domu Beneviento ryje banię bardziej niż poprzednia wizyta.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Autor Jak doczekać się dobrej ekranizacji ulubionej gry? Trzeba poczekać aż fani sami się za nią zabiorą.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Wiem, że słyszeliście o speedrunach. Teraz przedstawiam Wam pierwszego w historii slowrunaCierpliwość ludzka nie zna żadnych granic. Podobnie jak kreatywność w wymyślaniu nowych wyzwań, jak i głupota, aby wcielić je w życie.