Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Featured Replies

Opublikowano

Idealnie nie będzie, ale spawny są spierdolone co rok od wielu lat. I zawsze devowie pierdolą, że potrzebują danych po rozegranych meczach, żeby wiedzieć jak je naprawić :reggie: No ale w końcu doczekamy się części, gdzie największa mapa będzie wielkości shipmentu i pewnie będzie rekordowe zainteresowanie.

• Odpowiedzi 579
  • Wyświetleń 47,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież to nie chodzi o to że jest sklepik ze skinami tylko ile tam tego jest i co tam jest. Ja w MW 2019 kupiłem prawie autentyczny uniform polskiego GROMu i innych realnych jednostek wojskowych, te

• Chcesz bezpowrotnie stracić czas to wbijaj w kampanię

• Ale to multi to parujące gówno jest  dosłownie po 3 meczach mam ochotę wyjebac z dysku i nie wracać więcej. Strzela się gorzej niż w MWIII, spawny klasycznie spierdolone tak jak w becie, balans taki ż

Opublikowano

Ciekawe czy zrimejkują i dorzucą z czasem do BO6 moje ulubione mapy z BO2 czyli Standoff, Hijacked czy Raid:banderas:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 9.09.2024 o 13:15, Czezare napisał(a):

Ciekawe czy zrimejkują i dorzucą z czasem do BO6 moje ulubione mapy z BO2 czyli Standoff, Hijacked czy Raid:banderas:

Standoff musi być 

2 godziny temu, Bartg napisał(a):

Single + Multi + Zombie + Warzone + Bazowa apka to ok 300gb.

Ale mozna usunąć poszczególne elementy. Ja zawsze wywalam singla (po skończeniu) zombie i jakieś gówna pokroju coop. 

Opublikowano

Ja singla nie będę nawet instalował. Szkoda czasu. Zombie też nie grywam, więc pójdzie pod nóż.

Opublikowano
On 10/12/2024 at 11:06 AM, Donatello1991 said:

Najlepszy CoD od lat nadchodzi. 

Zartujesz czy piszesz powaznie? To wazne

Opublikowano
8 godzin temu, Sven Froost napisał(a):

Zartujesz czy piszesz powaznie? To wazne

Raczej poważnie widząc co pisał o rankedach itp.

Opublikowano

Ja też uważam, że nadchodzi najmiodniejszy CoD od bardzo wielu lat. Stwierdzam to pomimo tego, że Treyarch mocno zszargała sobie opinię od czasu przegenialnego BO2. Potem była już tylko równia pochyła. BO6 zmieni ten trend. Solidnie otrzaskałem betę i wnoszę powyższe choćby ze względu na odczucia płynące z niej...

Opublikowano

Ja biorę syfrową wersję z PSN (349 zydli).

Opublikowano

GP wiadomo, płacić za to 3.5 bomby to nieporozumienie, jak można mieć za tyle Game passa na 2 lata.

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał(a):

GP wiadomo, płacić za to 3.5 bomby to nieporozumienie, jak można mieć za tyle Game passa na 2 lata.

Nie mam xboxa. Poza tym koszty dzielę na pół z kumplem.

Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Bierzecie z GP czy full price?

Za najlepsze gry należy się uczciwa zapłata, także 99,99$ na battle.net piękny kawalerze. :lapka:

Opublikowano

Ja pewnie pogram z tydzień w edycję z GP i mi się znudzi

Opublikowano
On 10/15/2024 at 2:13 PM, Bartg said:

Oj jenusiu bedzie milowa beka w zakupach growych niedlugo :banderas: Ja biore kalkulator i bede liczyl ile pieniedzy zarobi Microsoft na forumowych fanach Sony

Opublikowano
1 godzinę temu, danielskii napisał(a):

Ktos orientuje sie ile bedzie zajmowala gra na ps5? Na store nie ma jeszcze info

Strzelam, że nie mniej niż 200. 

Opublikowano
13 minut temu, danielskii napisał(a):

Dobra kupilem na chwile obecna na ps5 preload zajmuje 120gb to jest bez warzone

Rozumiem, że od razu przed instalacją gra informuje jakie segmenty można zainstalować, a jakie odptaszkować, tj pominąć?