Opublikowano 13 listopada13 lis Kurczę, na forum są dwa wątki tej gry? Bo dzisiaj z szukajki tam trafiłem i wrzuciłem nowy trailer. To wrzucę jeszcze tu:Nie wygląda to jakoś super, ale za darmo mogę przynajmniej sprawdzić. Jeszcze coś takiego oglądam:
Opublikowano 16 listopada16 lis Srogie gówno. Sony powinno zapłacić mi za rekonwalescencje mózgu po sprawdzeniu tej wybitnej produkcji, którą sprowadzili na swój sprzęt.
Opublikowano 17 listopada17 lis Po miłym dla oka początku i zrobieniu postaci zostałem zasypany dużą ilością mechanik i questów od samego poczatku plus ilość ikon na ekranie mówi mi że Ubi ma się dalej od kogo uczyć. Pół h i odpuściłem. Zdecydowanie nie dla mnie
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. MP1stWhere Winds Meet Upcoming Fixes and Features Outlined and...Where Winds Meet's upcoming fixes and features for the next two months revealed, and it includes PS5 Pro PSSR support.Będzie Pisser na PS5 Pro.