Opublikowano 15 lipca 20241 r Tak ALE to jest ten przypadek co days gone gdzie został skrzywdzony przez recenzentów!!!1 U mnie już siedzi na dysku, to będzie gra typu wybitnego skoro spędziłem 3 godziny w samym demku
Opublikowano 15 lipca 20241 r Ale sprzedaż to będzie dramat coś czuje. Launch trailer nie dobił nawet do 10k wyświetleń na oficjalnym kanale a na yt pokazuje 3 recenzje na krzyż xD No nic, za 20 lat będę mógł walić konia że grałem z 5 osób na planecie w ukrytą perłe capgods
Opublikowano 16 lipca 20241 r Autor Passion project! Dlatego dobrze, że trafi do GP. Oryginalne gry nie mają łatwo.
Opublikowano 16 lipca 20241 r W sumie nie wiem czym się wyróżnia ta gra, jakieś to takie plastikowe wszystko, naparzanka z nutą strategii rozplanowywania żołnierzy. zwykła gierka jakich wiele.
Opublikowano 16 lipca 20241 r 1 godzinę temu, Faka napisał(a): W sumie nie wiem czym się wyróżnia ta gra, jakieś to takie plastikowe wszystko, naparzanka z nutą strategii rozplanowywania żołnierzy. zwykła gierka jakich wiele. Ściągnij demo, zagraj, zobaczysz. Tę grę okrutnie ciężko jest wytłumaczyć i przelać na papier/ekran jutuby, ale jak grasz to wszystko się tak fajnie spina w całość, że jest pikobello sikalafą
Opublikowano 17 lipca 20241 r Chłop w recenzji którą wkleiłem mówi że to tylko tło i nic ciekawego tam nie ma fabularnie. Gierka czysto pod gameplay
Opublikowano 17 lipca 20241 r Nie wiem, może faktycznie trzeba w to zagrać i jest fajnie, ale te gameplaye na yt usypiające.
Opublikowano 17 lipca 20241 r No polecam sprawdzić bo dla mnie ta gra była ostrym trollem dopóki w to nie zagrałem i w sumie dalej tak mam, strasznie nudna się ta gra wydaje na filmikach xD
Opublikowano 17 lipca 20241 r To umiejscowienie kamery i sama rozgrywka wygląda jak połączenie h&s i soulslike, jakby nie wiedziała czym chce być
Opublikowano 17 lipca 20241 r Nie widzę tam nic soulslikowego. Ot tower defence w otoczce ciachanki. Demko proste, pewnie w pełniaku się rozkręci.
Opublikowano 18 lipca 20241 r Jako certyfikowany zagrajmer ani razu podczas grania nie przyszło mi na myśl słowo "souls". Ta gra nie ma z tym podgatunkiem nic wspólnego i chwała jej za to.
Opublikowano 19 lipca 20241 r Gram sobie od rana, mega luks. Niby prosty schemat odbijanie wioski-naprawianie wioski-bicie bossa żeby zdobyć kolejne jednostki ale jak to wciąga gram dzisiaj do ODCIĘCIA
Opublikowano 19 lipca 20241 r Niestety dzisiaj pracka więc tylko rano sobie w xCloud pyknąłem, ale jak wrócę do domu to będę trzepać potworki aż będą iskry szły, idealna cziluweczka z tą gierką jest.
Opublikowano 19 lipca 20241 r 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Gram sobie od rana, mega luks. Niby prosty schemat odbijanie wioski-naprawianie wioski-bicie bossa żeby zdobyć kolejne jednostki ale jak to wciąga gram dzisiaj do ODCIĘCIA Więcej screenów Seniorze Papcio, np jakiś z menusami zarządzania wioską. Wiśnia kwitnie o odpowiedniej porze roku? Performance 4k 60 fps Quality 4k 50 fps Edytowane 19 lipca 20241 r przez GearsUp
Opublikowano 19 lipca 20241 r Tutaj mogą sobie kwitnąć kiedy chcą bo to świat Fantasy Zarządzanie wioską jest bardzo proste, wręcz mobilkowe. Podchodzisz do miejsca, dajesz ziomków do budowy i musisz zrobić minimum jedną walkę żeby budowa się zakończyła
Opublikowano 19 lipca 20241 r Ale żeby Pupcio się jarał Bobem Budowniczym to wiedz, że masz do czynienia z gierką kalibru typu GOTY
Opublikowano 19 lipca 20241 r Ale elegancko się w to pyka, chyba zaraz kupię sobie na własność i dam portfelem znak panu Capcomowi, że jest ssanie na oryginalne mniejsze projekty rodem z czasów Clovera Polecam też dla zagrajmerów zrobienie tego samego
Opublikowano 19 lipca 20241 r Już dawno nie przesiedziałem cały dzień przy grze wideo jak za starych zagrajmerskich czasów. Polecam chociaż spróbować demko