Opublikowano 30 lipca 20241 r Gra indy, zrobiona chyba tylko przez jedną osobę. Ma vibe pierwszego Colin McRae Rally. Gra sie przyjemnie. Jakby ktoś tęsknił za takim retro to polecam. Można zaliczyć wszystkie poziomy i odblokować każde auto. A potem to juz robic czasowki. Mnie nawet trochę wessało
Opublikowano 30 lipca 20241 r Dodałem do WL na ten moment. Wiadomo co on tam ma zamiar jeszcze żeby gra wyszła z EA?
Opublikowano 30 lipca 20241 r Autor 3 hours ago, gtfan said: Będzie to na konsolach? Sądząc po cenie na steam to raczej nie. Tylko 40 zł
Opublikowano 30 lipca 20241 r Fajne to! Lubię takie ścigałki w staroświeckim stylu. Przypomina mi to trochę Art of Rally, też bardzo fajna rajdowa gierka:
Opublikowano 4 sierpnia 20241 r Kupiłem na steam decka i niestety ale ta gra w tej formie nie ma najmniejszego sensu. Model jazdy jest bardzo słaby. Na każdej nawierzchni i każdym samochodem jedzie się podobnie. Myślałem, że dostaniemy prostą grafikę i model w stylu Art Rally gdzie się poślizgamy fajnie w zakrętach, tutaj każdy bok prowadzi do zatrzymania się samochodu. Brak ustawień samochodu, uproszczone zniszczenia i cienkie trasy. Jestem na nie. Edytowane 4 sierpnia 20241 r przez Dud.ek