Opublikowano sobota o 06:392 dni 58 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jak tam PC wersja, śmiga dobrze? Jest pełne wsparcie ultrawide?A pisałem już - optymalizacja raczej słaba bo z FG mam 100-140 fpsow na najwyższych ustawieniach, ma pełne wsparcie UW.
Opublikowano sobota o 06:472 dni Autor 8 minut temu, messer33 napisał(a):brońki wszystko też po PL? trochę dziwnie musi być tak graćNazwy angielskie, reszta przetłumaczona.
Opublikowano sobota o 06:572 dni A to bez tragedii. Pewnie wleci gierka przy pierwszej promce, jeszcze trzeba sprawdzić jak działa na PS5 amator.
Opublikowano sobota o 07:452 dni Autor Najgorzej ze skillami, dwa razy musiałem sprawdzać wersję angielską, bo bym się za nic nie domyślił co autor miał na myśli.
Opublikowano sobota o 08:352 dni No to sobie zmień dasha na angielski i po sprawie jak w opcji gry nie ma.
Opublikowano sobota o 12:092 dni Ogólnie mam tak z FPSami a szczególnie przy Borderlandsach, że nie mogę grać na TV 55' bo strasznie źle mi się celuje - niezależnie jaką czułość dam. Zawsze muszę przełączać się na monitor 27' i wtedy jest elegancko. nir wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy co...
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień 6 i pół h pograne i dużo lepsze od trójki jak dla mnie. Fajne poboczne misje, znajdźki.Działa bardzo dobrze. Żadnych bugów, glitchy czy sttuterów nie stwierdziłem na ten moment.
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Dla mnie też lepsze od 3, która mi nie siadła. A najważniejsze, że pojazd którym możemy się poruszać ma znacznie lepsze sterowanie niż te co były wcześniej. Wreszcie w tym aspekcie jest normalnie! Edytowane wczoraj o 09:28 1 dzień przez michu86-
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Gra fajna wkręciłem się i trochę żałuję bo na xsx w trybie wydajności chyba są spadki do 25 klatek bo zero płynności mam nadzieję że to poprawia … odbiera to przyjemnośc z gry tym bardziej ze gra jest mocno dynamiczna a tu pokaz slajdów przy zadymach
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jak wyglada to na podstawowym ps5? Duze problemy z plynnoscia gry?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 12 godzin temu, danielskii napisał(a):Jak wyglada to na podstawowym ps5? Duze problemy z plynnoscia gry?Ja nie zauważyłem ale zaznaczam, że nie jestem klatkofilem. Nawet jak jest dużo zamieszania na ekranie według mnie działa ok.Jedna rzecz jest dla mnie dziwna, te misje gdzie trzeba coś dostarczyć do schowka i musisz to nieść w ręce i nie można na niczym jechać bo wypada z łapy, trochę bez sensu albo czegos nie ogarniam. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez michu86-
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, michu86- napisał(a):Ja nie zauważyłem ale zaznaczam, że nie jestem klatkofilem. Nawet jak jest dużo zamieszania na ekranie według mnie działa ok.Staram się nie zwracać uwagi na "klatki" ale momentami ta gra działa dramatycznie :(O bugach, glitchach i znikającym ekwipunku już nie wspominam.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ponad 8h na pc i dalej bez crasha, bugów i działa rewelacyjnie. Jak zaczynam rozmowę z wykrzynikiem ( misja poboczna) to jak zrobić zeby od razu śledziło a nie przełącza na główna spowrotem czy tez na te co mam zaznaczone w menu. Bez w wejście do menu sie nie obejdzie?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 28 minut temu, Timmy napisał(a):Staram się nie zwracać uwagi na "klatki" ale momentami ta gra działa dramatycznie :(O bugach, glitchach i znikającym ekwipunku już nie wspominam.Ej no właśnie, czasami mam wrażenie że podnoszę broń albo otwieram z paczki z nagrody i ona nie trafia mi do ekwipunku, a czasami widać ją jedynie w plecaku. Czasami w ogóle. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez michu86-
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 32 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Ponad 8h na pc i dalej bez crasha, bugów i działa rewelacyjnie.Jak zaczynam rozmowę z wykrzynikiem ( misja poboczna) to jak zrobić zeby od razu śledziło a nie przełącza na główna spowrotem czy tez na te co mam zaznaczone w menu. Bez w wejście do menu sie nie obejdzie?Tam trzeba przytrzymać dłużej jakiś klawisz żeby Ci od razu śledziło, ja dodatkowo też daje znacznik na mapie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 16 godzin temu, danielskii napisał(a):Jak wyglada to na podstawowym ps5? Duze problemy z plynnoscia gry?Na początku nie miałem z tym problemów, natomiast po pewnym czasie podczas większej zadymy bądź farmienia bossa, były tragiczne spadki i problemy z celowaniem przez to.