Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 58 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jak tam PC wersja, śmiga dobrze? Jest pełne wsparcie ultrawide?A pisałem już - optymalizacja raczej słaba bo z FG mam 100-140 fpsow na najwyższych ustawieniach, ma pełne wsparcie UW.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 8 minut temu, messer33 napisał(a):brońki wszystko też po PL? trochę dziwnie musi być tak graćNazwy angielskie, reszta przetłumaczona.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A to bez tragedii. Pewnie wleci gierka przy pierwszej promce, jeszcze trzeba sprawdzić jak działa na PS5 amator.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Najgorzej ze skillami, dwa razy musiałem sprawdzać wersję angielską, bo bym się za nic nie domyślił co autor miał na myśli.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No to sobie zmień dasha na angielski i po sprawie jak w opcji gry nie ma.