Opublikowano 27 kwietnia27 kwi Autor To dosypywanie piachu na wywrotkę z niewidzialnego portala śmiechłem trochę!W końcu jakaś obecność płci pięknej (co prawda tylko głos i ikonka ale zawsze) bo tego mi w SR brakowało. Mechaniki zerżnięte z SR z uprawy pól, widać to aż nadto. Assety budynków, elementów te same. Ogólnie spoko to się prezentuje, taka wariacja dla budowniczych w świecie MudRunner i Snow Runner. No a mapy z Afryki to mogliby dać równie dobrze w SR też, bo pomimo "śniegowego" tytułu, babranie się w piachu byłoby mile widziane a nie tylko śnieg i błoto. No ale to tylko moje przemyślenia.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Jak im nie pyknie z RC to pewnie kolejny sezon SR i Afryka. czemu oni zabrali ludzika z pojazdów?
Opublikowano 19 maja19 maj Giereczka zajebista, świetna odskocznia od SnowRunnera. Bałem się, że będzie klops jak Expeditions, ale nic z tych rzeczy. Edytowane 19 maja19 maj przez Patricko
Opublikowano 19 maja19 maj Kolory tak. Modyfikacji trochę brakuje, nawet paki nie zmienisz, przez co używasz non stop tych samych pojazdów. Nie jest to AŻ tak męczące, no ale szkoda, że nie poszli drogą SR. Na mapie nic nie zbierasz, jedynie znajdźki w postaci zabawek, które sprzedajesz w składzie za dobry hajs (10k). Masz też złom do zbierania do fabryk i takie żółte itemy do składu, jak chcesz dorobić jako złomiarz
Opublikowano 19 maja19 maj Az takich ocen sie nie spodziewalem, duzo wyższe niz Snowrunner na premierę. Expeditions mnie zmeczylo po paru godzinach, zobaczymy jak tutaj będzie.
Opublikowano 19 maja19 maj Trochę pojeździłem i jak na razie to jestem lekko rozczarowany poziomem wsparcia PS5 PRO, który chyba nie istnieje. Dostaliśmy zwykłą wersję PS5, która śmiga w nieco wyższej rozdzielczości dynamicznej. Tryb Quality to 30 klatek, więc trochę olali temat mocniejszej konsoli Sony. :/
Opublikowano 20 maja20 maj 8 hours ago, Figaro said:dobra, dobra, walić to, graj i podziel się, czy fajna giereczkaNo w porównaniu do 60 fps Snowrunner domyślne 30 fps Quality mode w RoadCraft wypada słabo. Tryb Performance 60 klatek w RC wygląda zauważalnie gorzej, cierpią tekstury i filtrowanie, wszystko jest rozpaćkane. Problem jest taki, że to jest pierwsze co rzuca się w oczy po uruchomieniu gry, bo jednak poprzednie pozycje od tego deva przyzwyczaiły mnie do czegoś innego. Wsparcie PRO było zapowiadane przed premierą, więc trochę wkurw, że tego nie ma.Jeździ się przyjemnie, nawet scoutem. Podoba mi się też nowy tryb obsługi żurawia.Co mnie lekko zawiodło, to ilość interaktywnych obiektów które możemy ruszyć spycharką. Myślałem, że tutaj wszystko będzie możliwe, a okazało się, że interaktywne są tylko wybrane obiekty wcześniej przygotowane przez dewelopera. Nie mogłem więc wyczyścić drogi z betonowych barierek czy palety z beczkami, jeśli nie taki był zamysł developera. Tutaj mam poważne obawy o to, że gra będzie mocno zależna od wizji twórców i nie będzie dawać takiej swobody jak Snowrunner. No ale na razie spędziłem z grą ledwo 2h, więc to jedynie pierwsze wrażenia. Edytowane 20 maja20 maj przez Masamune
Opublikowano 20 maja20 maj Patrząc na historię wsparcia SnowRunnera to jestem spokojny o to, że w przyszłości pojawią się spore modyfikacje wprowadzone przez twórców, które ulepszą tę grę jeszcze bardziej.
Opublikowano 20 maja20 maj Zakupione. Mam ochotę na taką giereczkę. W Snowrunner kiedyś pograłem i było super.
Opublikowano 20 maja20 maj Ok tak na szybko przy tutorialu. Na PS5 amator perf mode gra brzydsza od SR. Feeling jazdy scoutem miły imo lepszy od tego z SR/Expeditions, spychacz też fajny. Planowanie tras, konwoje zapowiada się bardzo fajnie. Pojazdy względem SR więcej detali grając z szoferki. Przy 1szym planowaniu konwoju i wybraniu opcji żeby sobie oglądać grę wyjebało do dasha xDAaaa nie da się zgasić silnika, nie ma paliwa ok ale mogli zostawić już taka opcje. Tak samo zmiana pojazdu jak stoją obok z dpada a nie z mapki trzeba się przesiadać.
Opublikowano 20 maja20 maj Przytrzymaj touchpad i możesz w locie zmieniać fury. Silnik gasi się sam, jak dłużej nie używasz jakiegoś auta.
Opublikowano 20 maja20 maj Również po kilkunastu minutach w samouczku jestem pozytywnie zaskoczony. Są uproszczenia względem SR, ale scouta prowadzi się dużo przyjemniej, czuć wagę pojazdu. Czuję, że spędzę w grze setki godzin.
Opublikowano 20 maja20 maj Koorwa a co sądzisz o nowym sterowaniu dźwigami? No kurwa dźwigi to stan umysłu, szczególnie te duże wolnostojące. Niebieski ze szponem to jakaś masakra. Te w samochodach już ogarnąłem, chociaż też wkurwiałem się na początku. Edytowane 20 maja20 maj przez Patricko