Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, Amer napisał(a):Jw. Odpaliłem na chwilę żeby sprawdzić przed pracą, a po 1,5h myśli od razu powędrowały w kierunku "shit, że też nie mam dziś dnia wolnego. Albo jeszcze lepiej ośmiu!".Hehe No niestety trza isc zarabiać na tak cudowne gierki.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Póki co odpalone i słucham muzy w menu od 5 minut xD HO dzisiaj, ale pracy w ciul, może uda się chwilkę pyknąć, ale po pracy do nocy :D
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czyli ten import z Japonii, co sprzedaje Ultima, to jest najlepsza metoda, by kupić faktycznie pudełko które można odsprzedać potem, na Switcha?I jak oni piszą, że to wyślą 5 września, to można się spodziewać realnie, że to zrobią wtedy? To jest coś, co idzie dość rzetelnie?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wiem, że dobre, bo już demo takie było, ale ty już lepiej nic nie hajpuj