Opublikowano 9 lipca 20259 lip Jakby kogoś interesowało wersja na ps5 pierwszej części w super cenie.
Opublikowano 9 lipca 20259 lip Front Mission 3 Remake Ukonczone oba scenariusze.Czas ok 63 godzinOcena 10/10!!!Hicior z PS1, ktory zostal calkiem przyjemnie odswiezony.Gameplay i caly core rozgrywki tak samo soczysty, jak w oryginale.Odswiezenie grafiki na poczatku moze sprawiac wrazenie "innego" wzgledem materialu zrodlowego, ale szybko sie mozna przestawic chocby na nowy design mechow i ich poszczegolnych czesci.Polecam zagrac kazdemu, kto jest fanem RPGów i nie czytac pierdolenia cweli z PPE czy sugerowac sie ocena na metacriticu.Zajebiscie bylo wrocic po tylu latach do tej gry i bedzie to topka moich gier roku 2025 Edytowane 9 lipca 20259 lip przez Pierre Deck
Opublikowano 10 lipca 202510 lip 12 godzin temu, Shen napisał(a):Czekam na Sonke5, chce platyne jak w Chrono Cross.Ja też mocno czekam, omal switcha przez to nie kupiłem. Jednak poczekam i wbiję 3 platynę.
Opublikowano 24 lipca 202524 lip Autor Dobrze, że switchowcy testują, widze, że bug z AP nadal nie jest naprawiony
Opublikowano 24 grudnia 202524 gru Jest demo na PC i PS - https://store.steampowered.com/app/3795900/FRONT_MISSION_3_Remake/Premiera 30 stycznia.
Opublikowano 27 grudnia 202527 gru Ogralemw właśnie 3 scenariusz Alisy na anbernicu w oryginale Jednak te ochy i achy nad fabuła to był zluzował. Jak to ogrywałem w wieku 16 lat to robilo wrażenie ale obecnie fabuła i cała intryga jest mega idiotyczna xD
Opublikowano 27 grudnia 202527 gru Autor 4 minuty temu, standby napisał(a):Jednak te ochy i achy nad fabuła to był zluzował. Jak to ogrywałem w wieku 16 lat to robilo wrażenie ale obecnie fabuła i cała intryga jest mega idiotyczna xDktoś tu wychwalał fabułe poza piere deckiem? Siłą tej gry są starcia i customizacja mechów.
Opublikowano 27 grudnia 202527 gru Nie no wszędzie właśnie widziałem spuszczanie się nad fabuła kiedy to typowa japońska historia z dekady 2000-2010
Opublikowano 29 grudnia 202529 gru W dniu 27.12.2025 o 22:15, standby napisał(a):Nie no wszędzie właśnie widziałem spuszczanie się nad fabuła kiedy to typowa japońska historia z dekady 2000-2010Dla mnie najwieksza zaleta w fabule jest to, ze wybor scenariusza zupelne roszady robi w odbiorze wielu postaci. Np grywalna postac w jednym scenariuszu jest twoim wrogiem w drugim. Fajnie spojrzec na konflikt z 2 stron barykady
Opublikowano 29 grudnia 202529 gru Ograłem demo na ps5 i wszystko wygląda poprawnie. Na 100% zakupię pełną wersję, ale na Boga co jest z tą fabułą? Nieznana laska zaczepia bohaterów w pubie i zaprasza do wspólnej inwigilacji bazy, na co oni zgadzają się bez mrugnięcia okiem, do tego ma wanzery i przekonuje ich, że to fantastyczny pomysł by się tam zapuścić, choć wiadomo, że to wzbudzi podejrzenia wszystich, oprócz naszych bohaterów. Eh dobrze, że mechanika broni się w tej grze.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru W dniu 29.12.2025 o 23:41, czarek250885 napisał(a):Ograłem demo na ps5 i wszystko wygląda poprawnie. Na 100% zakupię pełną wersję, ale na Boga co jest z tą fabułą? Nieznana laska zaczepia bohaterów w pubie i zaprasza do wspólnej inwigilacji bazy, na co oni zgadzają się bez mrugnięcia okiem, do tego ma wanzery i przekonuje ich, że to fantastyczny pomysł by się tam zapuścić, choć wiadomo, że to wzbudzi podejrzenia wszystich, oprócz naszych bohaterów. Eh dobrze, że mechanika broni się w tej grze.No właśnie o tym pisałem powyżej. Jak miałem 13 lat to nie widziałem w tym nic dziwnego. Ale teraz. Kurwa. Tego typu sytuacje. Niestabilny emocjonalnie Lazuli xD jak ogrywałem teraz wersję z 99 to przewijalem te dialogi bo jednak gameplay nadal jest fpyte.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 17 godzin temu, standby napisał(a):No właśnie o tym pisałem powyżej. Jak miałem 13 lat to nie widziałem w tym nic dziwnego. Ale teraz. Kurwa. Tego typu sytuacje. Niestabilny emocjonalnie Lazuli xD jak ogrywałem teraz wersję z 99 to przewijalem te dialogi bo jednak gameplay nadal jest fpyte.Nie no już po drugiej części nie liczę na nic wielkiego jeśli chodzi o fabułę. Ta gra broni się mechanikami, chociaż jedynka miała wszystko na spoko poziomie. Miło, że nasze rodzinne studio wszystkie te gry polonizuje, chociaż nie zawsze wiem czy na 100% o to chodziło. Ps możesz powiedzieć coś o systemie rozwoju? Doszły tu te medale, plus ten exp od broni? Nie wszystko jest po tym demie tak jasne, a w pierwowzór nie grałem. Moja przygoda rozpoczęła się od części 4, w której spędziłem multum godzin i polubiłem obie ekipy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja grałem w 3 w oryginale więc nie wiem czy coś nie uległo zmianie w mechanice w remake. Medale dostajesz za niszczenie części mechów. Jedna zniszczona część to bodajże 2 medale. Jak się postarasz (najlepiej szogunem) to dostaniesz 8 medali za zniszczenie mecha. Potrzebujesz 50 medali aby podbić pkt AP. Oprócz tego dochodzi exp za broń. Im większy exp tym większy DMG ot co. Najlepiej więc się specjalizować od początku do końca. Kazuki to domyślnie melee. Ryogo karabin/szotgun itd...Nie ma wielkiej filozofii. Gra jest banalnie prosta ale fajnie jakbyś sam do wszystkiego mniej więcej doszedł. Więcej fanu.Dobrze jest korzystać z symulatorów i popodbijac ap u członków załogi z których nie korzystasz, albowiem jest parę misji, gdy walczycie na dwa składy. Jakbyś miał problem to podam jakim ja składem i wanzerami (a raczej ich częściami) walczyłem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Kazuki u mnie zawsze shotguny a Ryogo smg, ale widac nie zaglebialem sie w specjalizacje.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 godziny temu, Shen napisał(a):Kazuki u mnie zawsze shotguny a Ryogo smg, ale widac nie zaglebialem sie w specjalizacje.Póki co w każdej części na co innego stawiają, ciekawe czym zaskoczy mnie trójka.