Opublikowano 20 maja20 maj Chujówka, temu serialowi akurat dużo lepiej by wyszło oglądanie go ciągiem.
Opublikowano 20 maja20 maj 5 odcinek b.dobry ale teraz pewnie za dużo nie pokażą, żeby na koniec sezonu rzucić jakiś cliffhanger i pyk widzimy się za rok.
Opublikowano 24 maja24 maj Bardzo dobrze się ogląda, 5 odcinek palce lizać. Po chujowym sezonie the boys od razu milej zobaczyć coś dobrego. Czuć też że powoli wszystko zmierza ku końcowi i dobrze że 5 sezon będzie ostatnim, nie ma sensu robić z tego tasiemca. A przy zgłębianiu lore to poczułem się jakbym pierwszy raz lostów oglądał
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No ten piąty był spoko, za to kolejny tragedia.Dziś za to obejrzałem najlepszy odcinek w tym sezonie, może fabuła nie ruszyła bardzo do przodu, ale całość bardzo konkretna, bez zbędnych scen i fajne dialogi.To co, teraz wszystkie baby w osadzie Fromville powinny zajść w ciążę i będą mogły kontrolować chociaż część tych potworów nocnych
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. nie podoba mi się w tworach jak nagle z dupy ktoś gada jakimś wymyślonym językiem. ale odcinek spoko, dzieją się same głupie rzeczy jak z tym jajkiem, ale jakoś mi to nie przeszkadza, trzeba iść z flow
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Anghkooeydla mnie do tej pory (najnowszy EP dopiero wieczorem wleci) dobry sezon, no tylko bekę mam straszną z tego co se Fatima lepi xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nowy ep bez szału ale lepszy od poprzedniego gdzie się kompletnie nic nie działo, liczyłem na więcej. W trzech kolejnych odcinkach spodziewam się jazdy bez trzymanki do końca sezonu bo na razie 4 sezon wydaje mi się najsłabszy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 39 minut temu, Chewie napisał(a):Nowy ep bez szału ale lepszy od poprzedniego gdzie się kompletnie nic nie działo, liczyłem na więcej. W trzech kolejnych odcinkach spodziewam się jazdy bez trzymanki do końca sezonu bo na razie 4 sezon wydaje mi się najsłabszy.No nie no 3 poza końcówka był najgorszy. Drugi też taki se. Mi się podoba w miarę. I co tydzień człowiek czeka. Poprzednio tak z The Pitt 2 mialem.