Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No trochę czekać mi kazano aż siądzie 1szy wynik a tu proszę odrazy złoty mecz. Brazylia pewniakiem zdobywa 3 pkt (a ja 6), smuci wygrana Paragwaju bo obstawiałem kebabowców. Dzisiejsze mecze mogą być arcy ciekawe. Niemcy powinny rozjechać ekipę kości słoniowej, Holandia Szkocja tu może być różnie, a Nippony dopiero z rana grać będą i też 3 pkt powinni ugrać.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale, że Turcy odpadną w fazie grupowej to się nie spodziewałem. Nawet jednego ich meczu nie obejrzałem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Turcy xg ponad 2, grają w przewadze i nie mogą wbić bramki Paragwajowi. Powinni wywalić ich do strefy azjatyckiej.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Specjalnie sobie budzik nastawiłem na Turków bo myślałem ze będzie fajny mecz, ale szybki gol ustawił spotkanie. Zresztą nie bylo to nic specjalnego w pierwszej połowie, więc drugiej już nie oglądałem.Dwa razy postawione na Turcję w typerku i 0 pkt Od nich już tylko kebab, w piłce stracili moje zaufanie.