Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Pięknie, bo Ekwador zasługuje by grać dalej . Zasłużyli jak najbardziej na to zwycięstwo.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Poprosze o analize czy faszysci sie podlozyli dla lepszej pozycji w grupie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 3 minutes ago, Mejm said:Poprosze o analize czy faszysci sie podlozyli dla lepszej pozycji w grupie.Nie bo mieli zapewnione pierwsze miejsce juz wcześniej
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nic nie musieli robić, żeby utrzymać to miejsce. Zasady klasyfikacji drużyn w grupach od tego turnieju jak na Euro. Przy równej liczbie punktów najpierw liczy się wynik bezpośredniego meczu między zainteresowanymi a nie bilans bramkowy.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Miały wlecieć punkty dziś za typerka a tu Wielki CH. Oby Japonia coś ugrala. Może przed meczem obejrzeli jakiegoś Tsubase czy Blue Lock I będą bramy ładować.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Lepiej mi szło typowanie na czuja niż teraz jak sprawdzałem statystyki w grupach
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To juz nie wiem czy Turcja znow tak dobra czy USA przereklamowane.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tunezja Polską mundialu. W sumie nawet dobrze, że naszych orłów tam nie ma. Nie trzeba w nocy wstawać, jedyne stresy to nietrafiony wynik w typerze (raptem 5x dziennie), nie ma żadnych afer premiowych.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. HenrykIggO zadeklarowal zloty mecz remis paragwaj - australia. I trafil 3 minuty temu, Bartg napisał(a):Tunezja Polską mundialu. W sumie nawet dobrze, że naszych orłów tam nie ma. Nie trzeba w nocy wstawać, jedyne stresy to nietrafiony wynik w typerze (raptem 5x dziennie), nie ma żadnych afer premiowych.E tam, fajnie by bylo sobie z forumem obejrzec w nocy runde grupowa a afery zawsze dobre paliwo dla DNP, ktore tez by pewnie swoje dostarczalo. Zaluje ze nie poznam jakie strategie przygowalby Pan Dzol na ten mundnial.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pan Jizi przygotował strategię dla Czechów wyszło znakomicie No tak tego brakuje jedynie na mundialu, znaczy odcinki i tak dowożą, ale bez repeentantów to nie to samo. Chociaż miłość Ronaldo do Marka wiecznie żywa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nie ogladam, ale to raczej z tego powodu ze ten mundial jest taki rozparcelowany dla mnie przez mecze w nocy i nie mam obrazu calosci. Wiec pewnie jak cos by obsmiewali to mozliwe, ze bym nie wiedzial dlaczego by bylo w meczu o 3:00.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minutes ago, Mejm said:Ja nie ogladam, ale to raczej z tego powodu ze ten mundial jest taki rozparcelowany dla mnie przez mecze w nocy i nie mam obrazu calosci. Wiec pewnie jak cos by obsmiewali to mozliwe, ze bym nie wiedzial dlaczego by bylo w meczu o 3:00.Akurat obsmiewają te najbardziej znane absurdy, piosenka tego sędziego z pierwszego meczu Meksyku 12/10 Albo jak Kulesza biegnie na hydration break do flaszki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minutes ago, Mejm said:Namowiles.W ostatnim odcinku beka z Borka i Analu Sportowego też piękna xD Ksiąze z Drezna xD