Opublikowano 11 lutego 20251 r Dostalem maila ze maja problemy techniczne i wysla poprawny kod jak je ogarna, a jak nie to sprawdze tamten na plejce
Opublikowano 12 lutego 20251 r 17 godzin temu, messer88 napisał(a): Tylko te godziny trochę z dupy tych testów. Przecież dosłownie są godziny rano i wieczorem, to kiedy mieli dać :D? 30 maj 2025 gra wychodzi U mnie kodzik doszedł, już pobrane i będzie sprawdzane.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Serio wygląda to chujowo xD jedyne co to ratuje to cena. I dlc do tego "dlc spinoff standalone" też już zapowiedziane.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Ten Nightreign wygląda jak wszystkie zabawy/randomizery/challnege/bingo runy robione na przestrzeni ostatnich 2 lat, przez runnerów Eldena scombione w jedno. Nie głupie w sumie. Z tego co widziałem to może być super zabawa z ziomkami.
Opublikowano 12 lutego 20251 r 13 minut temu, Szermac napisał(a): Ten Nightreign wygląda jak wszystkie zabawy/randomizery/challnege/bingo runy robione na przestrzeni ostatnich 2 lat, przez runnerów Eldena scombione w jedno. Nie głupie w sumie. Z tego co widziałem to może być super zabawa z ziomkami. Mam nadzieje, że solo na macie do tańczenia da się przejść.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Autor Koorwa kolejna gra na maj. Krychu no nie wiem 12-15 albo 4-7 rano dla mnie chujowe godziny chociaż może coś tam spasuje.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Godzinę temu, bobby napisał(a): 944T-KCEM-4BTM Ja ten. Dzięki. W weekend się obczai o co tyle krzyku
Opublikowano 12 lutego 20251 r 1 godzinę temu, bobby napisał(a): Beta PS5: NR4H-X94T-BDT3 944T-KCEM-4BTM 4KN7-QRL2-BD2K HT3R-MDC9-TAXG Wszystkie już wykorzystane, dwóch ninja nie dało znać.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Kocham Eldenika, ale oni zajeżdżą tego konia na śmierć. Kolekcjonerka fajna.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Obejrzałem te gameplaye i nie mam pojęcia czym ta gra by mnie miała przyciągnąć na dłużej. Wybieramy jedną z kilku klas, lecimy na te 3 dniową wyprawe i potem co? Jakis progres zostaje? Czy kazdy cykl zaczyna się od zera?
Opublikowano 12 lutego 20251 r 10 minut temu, Shen napisał(a): Obejrzałem te gameplaye i nie mam pojęcia czym ta gra by mnie miała przyciągnąć na dłużej. Wybieramy jedną z kilku klas, lecimy na te 3 dniową wyprawe i potem co? Jakis progres zostaje? Czy kazdy cykl zaczyna się od zera? Od lvl 1, ale z reliktami. Nigdzie nie widziałem info natomiast, czy końcowy boss ma jakieś "story" czy "lore" w sensie, czy się różni pomiędzy runami i czy jest jakiś inny ending za ubiciu go przykładowo 10x.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Poczekam na jakieś recki albo opinie graczy co się dorwali do bety, bo na ten moment to mi wygląda na jakieś bieda monster hunter.
Opublikowano 12 lutego 20251 r Autor Się okaże że się nie da grać solo i jeszcze będzie trzeba ps+ to pjerdole.
Opublikowano 14 lutego 20251 r Coś nie pykło w tym network teście, chciałem rundkę odpalić, ale 2x mnie wyrzuciło do menu głównego przy matchmakingu. W sumie to pierwsza tura, więc można było się tego spodziewać. Szkoda czasu, może sprawdzę w następnych dniach rundę.
Opublikowano 14 lutego 20251 r Autor Specjalnie ogarnąłem myślę sprawdzę z godzinę i CHUJ maintenance
Opublikowano 14 lutego 20251 r Streamery też próbowali wbijać przez ostatnią godzinę i nie pyka. Ja spróbuję jutro o 20:00 może będzie bardziej ogarnięte, ale przynajmniej Japonia będzie spać xD
Opublikowano 14 lutego 20251 r Gra mi się lekko przycinała na PS5 PRO w trybie performance przy roundtable, to tyle co udało mi się zobaczyć, a no i są 4 postacie xD. 39 minut temu, Rotevil napisał(a): No nie wyszło im to, pograłem z 20 min może. to i tak nieźle, ja 14, ale udało Ci się wejść w mecz :D?
Opublikowano 14 lutego 20251 r Tak, jest straszny chaos, doszliśmy do bossa z DS1, walczyliśmy z tą wielką stonogą i padliśmy....