Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Bezpiecznie zakładam że to gra yakuzo podobna, najwyżej się przeniesie xD Dla mnie petarda, obok okemi 2 chyba największe zaskoczenie i jaranko. Jedynie graficzka mega biedna nawet na yakuzowym podwórku
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru To będzie chyba samo mordobicie, taka chodzonka, a nie gra fabularna RPG, jak Yakuzy, ale i tak spoko to wygląda:).
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Fajny klimacik epoki taisho. Mało tego w grach więc to już na plus. No i gierka od RGG więc na solidny poziom co najmniej można liczyć. Bym zapomniał nie widać turówki to na plus. Może to będzie taki zamiennik Judgment w innym okresie czasu.
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Na 99% bedzie to reskin yakuzy z normalna bitka, ale przez setting wyglada swiezo
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Autor No ta bitka też wygląda super, kojarzy mi się ze sleeping dogs xD
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Dopiero teraz obejrzałem ten trailer. No wygląda zarąbiście . Inna epoka, fajna walka. O grafikę się nie martwię, pewnie jeszcze dużo czasu zanim to wyjdzie.