Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano

Bierz poprawkę na to, że wojtas urodził się na desce, a w wodach płodowych już pykał w Toniego na GBA

• Odpowiedzi 359
  • Wyświetleń 16,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Tak, były. A wracając do 3+4... ALE TU SIĘ ZAJEBIŚCIE ŚMIGA Dopiero co zaliczyłem na 100% Foundry, Canadę i Rio, jest masę rzeczy do odblokowania, wykupienia, no czuć ten deskorolkowy pieprz. A nowy

Opublikowano
  • Autor

najwięcej się chyba z tym męczyłem a potem okazało się, że z tej rampy najlepiej to zrobić xd

Opublikowano

Tak, były.

A wracając do 3+4... ALE TU SIĘ ZAJEBIŚCIE ŚMIGA banderas Dopiero co zaliczyłem na 100% Foundry, Canadę i Rio, jest masę rzeczy do odblokowania, wykupienia, no czuć ten deskorolkowy pieprz. A nowy soundtrack jest rozpierdolem, nie słyszałem póki co słabego kawałka.

197ef9c5ab188-screenshotUrl.jpg

197ef9c830714-screenshotUrl.jpg

197ef9c9cfd12-screenshotUrl.jpg

197ef9caab254-screenshotUrl.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał(a):

A nowy soundtrack jest rozpierdolem, nie słyszałem póki co słabego kawałka.

No i elo, otwarta głowa to podstawa

Opublikowano

Jest jako NPC w kilku zadaniach.

Dobra, to jazda z tymi pro challengami

Opublikowano
11 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Niestety nosił w nazwie Toni Hołk to się załapał nosacz2

Fajny OST był przecież.

Albo czekaj, z HD mi się pomyliło, bo w 5 nie grałem.

Opublikowano

Wszystko co związane z THPS5 wypieram z pamięci jak się da. Może i było tam coś fajnego na soundtracku, ale mój mózg blokuje wszystkie wspomnienia związane z tym kasztanem, więc nie będę się kłócić.

Opublikowano

Sam grałem w części 2-4, Wasteland i HD (i rzecz jasna 1+2). Reszta mnie ominęła. Choć swego czasu byłem ciekaw tej odsłony co deska była "kontrolerem". Chyba nawet więcej niż jedna gra z tym była.

Opublikowano

Deluxe od 8 .07gra, z Nową Zelandią u spencera to nawet od 7.07. Płatny early rak

Opublikowano

Kupio se grę szybciej, będą mieli jakieś tam unikatowe skórki, ale triki same się nie będą robić. Normalni skejtrzey uczciwi łączmy się, pokażmy im, że stylu nie da się kupić. Jak ja jeżdżę na desce to chce czuć wolność, a nie pieniądz.

Opublikowano

Dobra nie pyerdol, pro chelendże same się nie zrobią. Fajnie, bo w trójce te kilka zadań to są totalne nowości i jest ten feeling grania w coś zupełnie świeżego. Coś czuję, że paszporty napsują forumkowiczom trochę krwi, zwłaszcza taki jeden konkretny nosacz3

Opublikowano

Masz zaraz przy płocie quaterka, wyczuj moment i rzuć się na pieniążek.

Opublikowano

image.png

Po co MS robi jakies preloady na PC jak później rozpakowywanie gry trwa 5h? Już szybciej idzie usunąć grę i pobrać niż wypakować te pliki z preloadu.

No i usunąłem, i 2 razy szybciej pobrałem - nie wiem każdy klient PC działa normalnie - na Steam sciagam grę przed premierą przy premierze klikam graj, tylko MS wiecznie ma jakiegoś dałna.

Opublikowano

U mnie deszyfrowanie trwało jakieś 10 minut kekw Chyba konkuterek za 20k coś sobie nie radzi!

Opublikowano
  • Autor

u mnie też 10 minut na laptopie z biedronki

3 mapy zaliczone, pierwsze wnioski, jest lepiej niż 1+2 i soundtrack jest lepszy niż w oryginałach

Opublikowano

10 minut xDDD no tak jak napisałem, szybciej usunąłem o ściągnąłem gre na 1 GB łączu.

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał(a):

10 minut xDDD no tak jak napisałem, szybciej usunąłem o ściągnąłem gre na 1 GB łączu.

No nie wiem kolego jak mam Ci to udowodnić skoro nie zaszyfruję sobie gry ponownie, musisz mi wierzyć na słowo!