March 4, 20251 yr Premiera 11 Lipca 2025 Preorder dostanie demo tak samo jak 1+2, w 3+4 będzie to level Foundry Edited March 4, 20251 yr by wojtas011
March 4, 20251 yr Author dobra, ale czemu nie chwalą się gamepassem? Dobra trzeba przestawić na standard Edited March 4, 20251 yr by wojtas011
March 4, 20251 yr W ciągu ostatnich 2 lat przeszedłem THPS3 2 razy na decku ale wiadomo że wlatuje day 1
March 4, 20251 yr Zajebiście, trójka moja ulubiena, szczególnie pierwszy level, gdzie miałem opracowaną trasę na wielomilionowe comba. No i oczywiście najlepiej się grało przy Ace of Spades.
March 4, 20251 yr Cytat The parks from THPS3 and THPS4 have been authentically remade in jaw dropping 4K resolution* with streamlined goals in a two minute format. RIP THPS4
March 4, 20251 yr Kurwa wiedziałem, że wpieprzą jakieś odblaskowe gówno jak w CoD. Świetlisty Tony, Doom? A komu to potrzebne
March 4, 20251 yr 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): RIP THPS4 Cooooooo, ja pierdole XDdDdd No to jednak obadam w Game Passie najpierw. 1 minutę temu, Hubert249 napisał(a): Kurwa wiedziałem, że wpieprzą jakieś odblaskowe gówno jak w CoD. Świetlisty Tony, Doom? A komu to potrzebne Prowo, albo wiadomo co.
March 4, 20251 yr 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): RIP THPS4 Kiedy myślisz, że nie mogą nic spierdolic to i tak spierdola
March 4, 20251 yr 1 minutę temu, Rozi napisał(a): Cooooooo, ja pierdole XDdDdd No to jednak obadam w Game Passie najpierw. Prowo, albo wiadomo co. A widziałeś ostatnią planszę z zawartością premium ziomuś?
March 4, 20251 yr Teraz, XM. napisał(a): Kiedy myślisz, że nie mogą nic spierdolic to i tak spierdola To Iron Galaxy też nie nastraja pozytywnie, poczekamy, zobaczymy. No ale kurwa, dramatycznie to rozegrali. Wywalą zadania z gry zatem? Przecież tam nie da się niektórych wcisnąć w dwuminutowy format.
March 4, 20251 yr 1 minutę temu, Hubert249 napisał(a): A widziałeś ostatnią planszę z zawartością premium ziomuś? To twoja pierwsza gra z serii? W dwójce miałeś Spider-Mana, a w trójce Wolverine'a i Darth Maula.
March 4, 20251 yr No lipa w chuj z tą czwórką, imo zjebali przy pierwszym wydaniu, że nie dali od razu części 1-3.
March 4, 20251 yr 5 minut temu, Hubert249 napisał(a): Kurwa wiedziałem, że wpieprzą jakieś odblaskowe gówno jak w CoD. Świetlisty Tony, Doom? A komu to potrzebne No jak oni mogli Doom Guya wrzucić TO GRA O DESKOROLCE PRZECIEŻ
March 4, 20251 yr 13 minut temu, Bzduras napisał(a): Po trailerze powiem tyle: Pokaż ukrytą zawartość Lepiej zrób refund, Zbyszek
March 4, 20251 yr No i w czwórce był Jango Fett i Eddie z Iron Maiden, a teraz jest Doom Slayer i Revenant 2 minuty temu, Rozi napisał(a): Lepiej zrób refund, Zbyszek Raczej nie planuję Czwóreczka oryginalna grana do tej pory, dzięki Ci panie PC za emulgatorki. Lipa w chuj, ale jeśli to będzie odświeżenie na poziomie 1+2 (a na takie się zapowiada) to i tak będzie to jeden z najlepszych Tony Hawków na rynku. Pecetowcom z kolei polecam reTHAWed, niesamowity projekt
March 4, 20251 yr Oczywiście musieli wcisnąć odblaskową postać jakąś. To pewnie ten woke. W starych grach tego nie było. lol