Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Bierz poprawkę na to, że wojtas urodził się na desce, a w wodach płodowych już pykał w Toniego na GBA
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor najwięcej się chyba z tym męczyłem a potem okazało się, że z tej rampy najlepiej to zrobić xd
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Tak, były.A wracając do 3+4... ALE TU SIĘ ZAJEBIŚCIE ŚMIGA Dopiero co zaliczyłem na 100% Foundry, Canadę i Rio, jest masę rzeczy do odblokowania, wykupienia, no czuć ten deskorolkowy pieprz. A nowy soundtrack jest rozpierdolem, nie słyszałem póki co słabego kawałka.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 9 minut temu, Rozi napisał(a):A nowy soundtrack jest rozpierdolem, nie słyszałem póki co słabego kawałka.No i elo, otwarta głowa to podstawa
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W intro jest skater bez nóg, Felipe Nunes, ale w grze już go nie ma :(
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jest jako NPC w kilku zadaniach.Dobra, to jazda z tymi pro challengami
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 11 godzin temu, Bzduras napisał(a):Niestety nosił w nazwie Toni Hołk to się załapał Fajny OST był przecież.Albo czekaj, z HD mi się pomyliło, bo w 5 nie grałem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wszystko co związane z THPS5 wypieram z pamięci jak się da. Może i było tam coś fajnego na soundtracku, ale mój mózg blokuje wszystkie wspomnienia związane z tym kasztanem, więc nie będę się kłócić.