Skocz do zawartości

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał(a):

Tutaj chodziło chyba o tekst że wiele gier zaczyna się od wstawania

Przez Ciebie będą teraz musieli napisać artykuł o wstawianiu w grach ;)

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 20,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano
12 minut temu, michu86- napisał(a):

Okładka CT vs FFVI i co ja biedny mam zrobić?obama

Wziąć obie jak ja, co to za pytanie?

Opublikowano
7 godzin temu, michu86- napisał(a):

Okładka CT vs FFVI i co ja biedny mam zrobić?obama

Rzucić monetą ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Konsolite napisał(a):

Rzucić monetą ;)

Lepsza CT, ta z FF VI jest meh...

Opublikowano
  • Autor

Dawno nie było update'u:

limitka - 400 egz.

Mario - 379

Chrono - 248

Zółwie - 176

Metroid - 132
Zelda - 108

Final - 104

Total 1565

Opublikowano
  • Autor

Kolejna aktualka, jeszcze 2 tygodnie przedsprzedaży:

Mario - 430 egz.

limitka - 400

Chrono - 278

Zółwie - 208

Metroid - 147
Zelda - 126

Final - 115

Total 1704

Opublikowano

To chyba całkiem nieźle?

Pewnie pisałeś już że sto razy ile egzemplarzy powinno się sprzedać, żeby temat był opłacalny, ale może wrzucisz takie info do np zapowiedzi danego specjala, albo przy aktualizacjach. Wiesz, coś w stylu 1704/1800. Może to czasem zdopinguje niektórych do kupna.

Oczywiście jeśli to nie jest jakaś tajemnica handlowa.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie takie okolice 1700-1800 to już jest git, bo to już jesteśmy wtedy z grubsza na zero. Tak że potem już kolejne numery sprzedane to potencjalny zysk.

Opublikowano

Ja oddałem dziś swój ostatni tekst i z tego, co wiem ze świergotania ptaszków, to w zasadzie 98% SNES-a jest napisane!

Opublikowano
  • Autor

Ano już ostatnia prosta. Ja właśnie przeglądam pliki przed drukiem i w reckach widzę nawet jakieś 100/100 wpadają!

Opublikowano
8 minut temu, Perez napisał(a):

Ano już ostatnia prosta. Ja właśnie przeglądam pliki przed drukiem i w reckach widzę nawet jakieś 100/100 wpadają!

Kiedy spis treści? Będzie coś z nigdy nieprzetłumaczonych gier oprócz Bahamut Lagoon? Może Treasure of the Rudras?

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Kiedy spis treści? Będzie coś z nigdy nieprzetłumaczonych gier oprócz Bahamut Lagoon? Może Treasure of the Rudras?

Zapłaciłeś? To się nie interesuj.

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, Shen napisał(a):

W sumie pewnie tuż po weekendzie, jak już faktycznie wszystko się klepnie, bo w poniedziałek do druku. To ten tydzień mocniej podziałamy ze SNES-em, bo ostatnio wincyj książki było.

Opublikowano
12 godzin temu, sph! napisał(a):

Zapłaciłeś? To się nie interesuj.

12 godzin temu, Shen napisał(a):

Bahamut będzie.:) Rudry nie udało mi się wywalczyć.

Edytowane przez Enepsignos

Opublikowano

Przy Silent Hillu było "nie czytam spisu treści, chcę mieć niespodziankę jak odbiorę". Tutaj nie możecie zrobić podobnie?

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Danny85 napisał(a):

Czy Snes Extreme również będzie w Empikach?

Tak, gdzies od polowy lipca.

Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

Przy Silent Hillu było "nie czytam spisu treści, chcę mieć niespodziankę jak odbiorę". Tutaj nie możecie zrobić podobnie?

Ale co zrobic podobnie? Spis z SH byl wrzucany przeciez.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zaraz leci numer do druku - prawie 505 000 znaków na 132 stronach.

Opublikowano

Miałem już okazję przejrzeć finalny plik i powiem Wam, że Roger z Romkiem odwalili KAWAŁ roboty, żeby wydawnictwo wyglądało zupełnie inaczej niż cokolwiek dotychczas w naszym katalogu. Będziecie zadowolnieni! dog

Edytowane przez Piechota