Opublikowano 1 maja1 maj 2 godziny temu, grzybiarz napisał(a):Tutaj chodziło chyba o tekst że wiele gier zaczyna się od wstawaniaPrzez Ciebie będą teraz musieli napisać artykuł o wstawianiu w grach ;)
Opublikowano 5 maja5 maj 12 minut temu, michu86- napisał(a):Okładka CT vs FFVI i co ja biedny mam zrobić?Wziąć obie jak ja, co to za pytanie?
Opublikowano 5 maja5 maj 7 godzin temu, michu86- napisał(a):Okładka CT vs FFVI i co ja biedny mam zrobić?Rzucić monetą ;)
Opublikowano 5 maja5 maj 3 godziny temu, Konsolite napisał(a):Rzucić monetą ;)Lepsza CT, ta z FF VI jest meh...
Opublikowano 11 maja11 maj Autor Dawno nie było update'u:limitka - 400 egz.Mario - 379Chrono - 248Zółwie - 176Metroid - 132Zelda - 108Final - 104Total 1565
Opublikowano 17 maja17 maj Autor Wpadły nieopłacone sztuki limitki, jeśli ktoś nie zdążył/zastanawiał się - https://allegro.pl/oferta/snes-extreme-okladka-limitowana-psx-extreme-17433326714 Aktualnie zostały 3 egz.
Opublikowano 25 maja25 maj Autor Kolejna aktualka, jeszcze 2 tygodnie przedsprzedaży:Mario - 430 egz.limitka - 400Chrono - 278Zółwie - 208Metroid - 147Zelda - 126Final - 115Total 1704
Opublikowano 25 maja25 maj To chyba całkiem nieźle?Pewnie pisałeś już że sto razy ile egzemplarzy powinno się sprzedać, żeby temat był opłacalny, ale może wrzucisz takie info do np zapowiedzi danego specjala, albo przy aktualizacjach. Wiesz, coś w stylu 1704/1800. Może to czasem zdopinguje niektórych do kupna. Oczywiście jeśli to nie jest jakaś tajemnica handlowa.
Opublikowano 25 maja25 maj Autor Właśnie takie okolice 1700-1800 to już jest git, bo to już jesteśmy wtedy z grubsza na zero. Tak że potem już kolejne numery sprzedane to potencjalny zysk.
Opublikowano 30 maja30 maj Ja oddałem dziś swój ostatni tekst i z tego, co wiem ze świergotania ptaszków, to w zasadzie 98% SNES-a jest napisane!
Opublikowano 30 maja30 maj Autor Ano już ostatnia prosta. Ja właśnie przeglądam pliki przed drukiem i w reckach widzę nawet jakieś 100/100 wpadają!
Opublikowano 30 maja30 maj 8 minut temu, Perez napisał(a):Ano już ostatnia prosta. Ja właśnie przeglądam pliki przed drukiem i w reckach widzę nawet jakieś 100/100 wpadają!Kiedy spis treści? Będzie coś z nigdy nieprzetłumaczonych gier oprócz Bahamut Lagoon? Może Treasure of the Rudras?
Opublikowano 30 maja30 maj 1 minutę temu, Shen napisał(a):Kiedy spis treści? Będzie coś z nigdy nieprzetłumaczonych gier oprócz Bahamut Lagoon? Może Treasure of the Rudras?Zapłaciłeś? To się nie interesuj.
Opublikowano 30 maja30 maj Autor 19 minut temu, Shen napisał(a):Kiedy spis treści? Będzie coś z nigdy nieprzetłumaczonych gier oprócz Bahamut Lagoon? Może Treasure of the Rudras?W sumie pewnie tuż po weekendzie, jak już faktycznie wszystko się klepnie, bo w poniedziałek do druku. To ten tydzień mocniej podziałamy ze SNES-em, bo ostatnio wincyj książki było.
Opublikowano 31 maja31 maj 12 godzin temu, sph! napisał(a):Zapłaciłeś? To się nie interesuj.12 godzin temu, Shen napisał(a):Kiedy spis treści? Będzie coś z nigdy nieprzetłumaczonych gier oprócz Bahamut Lagoon? Może Treasure of the Rudras?Bahamut będzie.:) Rudry nie udało mi się wywalczyć. Edytowane 31 maja31 maj przez Enepsignos
Opublikowano 31 maja31 maj Przy Silent Hillu było "nie czytam spisu treści, chcę mieć niespodziankę jak odbiorę". Tutaj nie możecie zrobić podobnie?
Opublikowano 31 maja31 maj Autor 24 minuty temu, Danny85 napisał(a):Czy Snes Extreme również będzie w Empikach?Tak, gdzies od polowy lipca. Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Przy Silent Hillu było "nie czytam spisu treści, chcę mieć niespodziankę jak odbiorę". Tutaj nie możecie zrobić podobnie?Ale co zrobic podobnie? Spis z SH byl wrzucany przeciez.
Opublikowano 31 maja31 maj @Perez no tak i ktoś napisał żeby dać go w spoiler, bo chce mieć niespodziankę co jest w środku.
Opublikowano 31 maja31 maj 17 hours ago, sph! said:Czekamy!CT i FF6 to może 10/10, reszta to już powód do dyscyplinarki.To SNES Extreme, nie jRPG Extreme.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaraz leci numer do druku - prawie 505 000 znaków na 132 stronach.
Opublikowano 3 czerwca3 cze Miałem już okazję przejrzeć finalny plik i powiem Wam, że Roger z Romkiem odwalili KAWAŁ roboty, żeby wydawnictwo wyglądało zupełnie inaczej niż cokolwiek dotychczas w naszym katalogu. Będziecie zadowolnieni! Edytowane 3 czerwca3 cze przez Piechota