Opublikowano 20 stycznia20 sty 23 minuty temu, Emtebe napisał(a):Kusi mnie ta gra, ale ponoć jak grałeś w jedno Warriors to grałeś we wszystkie.Nieprawda
Opublikowano 20 stycznia20 sty Rownie dobrze mozna napisac, przykladowo, ze forza horizon 5 jest kalka forza horizon 4 ;)Nie dajmy sie zwariowac. Kazdy kto gral w Age of Calamity a pozniej obejrzal zwiastun Age of Imprisonment wyraznie widzi na oczy co gra oferuje i co dostanieNatomiast pisac, ze kazda gra warriors jest taka sama to, rownie dobrze mozna napisac, ze jak grales w jedna samochodowke to grales we wszystkieRoznice dzielace tytuly takie jak Three Hopes, Age of Calamity, Samurai Warriors 5 czy Perspna 5 Strikers sa kluczowe i dobitne, pomimo, ze to wszystko gatunek musou a co za tym idzie rdzen rozgrywki bedzie wygladac podobnieKto mowi, ze te gry sa takie same jest niepowazny albo zwyczajnie hejtuje Edytowane 20 stycznia20 sty przez Ken Adams
Opublikowano sobota o 10:322 dni Kurde przyjemnie sie w to gra i na hardzie ogólnie nie jest tak bezmyślnie jak w większości musou. Tak jak od fire emblem warriors sie odbilem, bo bylo zwyczajnie nudne, tak tu gra mi się bardzo dobrze.
Opublikowano sobota o 13:542 dni Też jakieś 2h za mną i nawet, nawet. Fajnie się rozkręca ta gra. Jest dobrze.
Opublikowano sobota o 15:242 dni Najbardziej co mnie wkurwia aktualnie to akcent Zeldy, bo ma tak wkurzająco brytolski głos, że mam jej ochote lepca wypłacić jak otwiera ryja.