Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Beta PS5:

QECH-4REM-PMPE

8GBL-3N56-J7F4

MP2G-5KHH-F3L6

7HBA-JBEM-HLR2

QXXB-NNDQ-HKNB

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziękuję, wykorzystałem ostatni QXXB-NNDQ-HKNB

Opublikowano

7HBA-JBEM-HLR2

Wykorzystałem, dziękuję.

Edit.

Teraz widzę, że beta jest dla wszystkich. Do 31 maja.

Opublikowano

Zagrałem 1,5 meczu (z pierwszego mnie wywaliło na PC). Jest trochę drewno, osobiście miałem duży lag, kamera jest zbyt blisko zawodnika i utrudnia zorientowanie się w sytuacji. Kamera telewizyjna z FIFY jednak wciąż jest najlepsza do grania/oglądanie piłki nożnej. Gdyby to było F2P (jak Rocket League), to może bym się zastanowił, ale na dziś odpuszczam temat.

Opublikowano

Kupić raczej też bym nie kupił, ale wpada do GP, to się pogra. Z kimś w zespole są fajne emocje, dobry teamplay, ja osobiście lubię stać na bramce, towarzyszą tam ciekawe wyzwania.

Jednak gra ma sporo problemów, a premiera tuż tuż, kolizja jest dziwna, ciężko coś przewidzieć. Do tego ciągle mam wrażenie, mają problem z lagami, dodać do tego nieprzewidywalne kolizje i często bywa całkiem frustrująco. Zobaczymy co tam wyjdzie na premierę, póki co jestem mocno na tak, bo ze znajomymi gra mi się rewelacyjnie.