Opublikowano 29 maja29 maj Beta PS5:QECH-4REM-PMPE8GBL-3N56-J7F4MP2G-5KHH-F3L67HBA-JBEM-HLR2QXXB-NNDQ-HKNB
Opublikowano 29 maja29 maj 7HBA-JBEM-HLR2Wykorzystałem, dziękuję.Edit.Teraz widzę, że beta jest dla wszystkich. Do 31 maja.
Opublikowano 29 maja29 maj Zagrałem 1,5 meczu (z pierwszego mnie wywaliło na PC). Jest trochę drewno, osobiście miałem duży lag, kamera jest zbyt blisko zawodnika i utrudnia zorientowanie się w sytuacji. Kamera telewizyjna z FIFY jednak wciąż jest najlepsza do grania/oglądanie piłki nożnej. Gdyby to było F2P (jak Rocket League), to może bym się zastanowił, ale na dziś odpuszczam temat.
Opublikowano 30 maja30 maj Kupić raczej też bym nie kupił, ale wpada do GP, to się pogra. Z kimś w zespole są fajne emocje, dobry teamplay, ja osobiście lubię stać na bramce, towarzyszą tam ciekawe wyzwania.Jednak gra ma sporo problemów, a premiera tuż tuż, kolizja jest dziwna, ciężko coś przewidzieć. Do tego ciągle mam wrażenie, mają problem z lagami, dodać do tego nieprzewidywalne kolizje i często bywa całkiem frustrująco. Zobaczymy co tam wyjdzie na premierę, póki co jestem mocno na tak, bo ze znajomymi gra mi się rewelacyjnie.
Opublikowano 20 czerwca20 cze Wygląda na to, że tak właśnie jest. Recenzje mówią o "nieoszlifowanym diamencie", opisując bardzo wciągającą grę, która w dobrych momentach potrafi być najlepszą sportówką, najlepiej zrealizowaną wizją faktycznego sportu online - ale narzekając na oczywiste problemy techniczne.Ciekawe połączenie, ludzie wydają się zarazem wciągnięci w "jeszcze jeden mecz", jak i kompletnie wkurwieni i zniechęceni grą lol.Lekko szkoda, trochę spodziewałem się dobrego budżetu i czasu na dopracowanie po tym, jak developer odniósł sukces z Sifu, a wydawca Kepler wyrósł na absolutnego potentata wydającego się mieć złotą rękę, zwłaszcza po Expedition 33. Mimo wszystko, Kepler utrzymuje reputację wydawcy, który inwestuje w odważne, świeże projekty.Teraz pytanie, czy premiera to początek marszu do ulepszania Rematchu, czy gra krótko pożyje i nie spełni nigdy potencjału. Gra ma do poprawienia w sumie wszystkie podstawy - netcode, sterowanie, kamera, bugi, ilość zawartości, infrastruktura turniejowa. Twórcy potwierdzili nawet w dniu premiery, że "już ciężko pracują nad poprawkami i ulepszeniami". Gra ma jasny i publiczny plan, pierwszy w kolejce jest crossplay, który miał zdążyć na premierę, ale pojawiły się problemy.A może nie trzeba więcej, może nie każda gra musi rządzić i dominować rynek? Ten indyk osiągnął milion graczy pierwszego dnia, i 100 tysięcy równoczesnego peaku na Steamie, i może to już czyni go fenomenem. Może lepiej się nie da z takim budżetem. Każdy z nas zapamięta tę specyficzną, świeżą frajdę pierwszych meczyków w Rematcha.
Opublikowano 20 czerwca20 cze Gra raczej potrzebuję totalnej przebudowy netcode'u i w takim stanie nie ma szans osiągnąć wielkiego sukcesu. Dopiero w sequelu jak sprzedadzą sporą ilość to zrobią tak jak należy to zrobić. W obecnym stanie ciężko czasem ugrać mecz jak masz lagi z ruskimi po drugiej stronie lub kimś, kto jest z innego rejonu. Wiele gier na to cierpi, bo casualom największym atutem online gier jest to, że mecz znalazło szybko. A czesto powinno być tak by znalazło kogoś blisko i do tego serwer nie powinien być przeciążony.
Opublikowano 23 czerwca23 cze Trochę lepiej to działa od bety, ale dalej lagi potrafią występować. Niemniej gra mi się ciągle bardzo dobrze, zwłaszcza z kimś w grupie, bo można tworzyć jakieś fajne akcje i jest dużo funu i śmiechu.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Pyknąłem parę meczyków i ma to potencjał, na 5 spotkań ani razu nie miałem laga czy jakieś wywałki. Oczywiście randomy nie podają tylko strzelają z każdej pozycji i robią rainbowy non stop, ale sama mechanika wydaje się mega głęboka jak na grę piłkarską czy w porównaniu do EA FC. Zobaczymy, czy pociągną temat, bo gra sporo ludzi, pewnie zaraz połowa będzie biegać Ronaldinho kupionym za hajs to może zainwestują w aktualizację.Od razu przypomniało mi się też Libero Grande z psxa z tą kamerą za plecami, to byli czasy tera to nie ma czasów.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Gra jest wielkim fenomenem, jak na sportówkę "indie" (tak naprawdę całkiem duże studio, no ale, nie jest to EA ani 2K). Ogłoszono już teraz milion sprzedanych gier, i 2,5 miliona graczy.