June 5, 20251 yr No dobrze. Mamy już VF5, VF5:R, VF5:FS na forum, przyszła pora na najnowszą wersję. Mogłem założyć temat w dniu zapowiedzi, bo tak REVO hula po innych tematach VF, a powinna mieć dedykowane miejsce, żeby zachować porządek informacyjny. Przedstawiać nie trzeba - kapitalna gra. Osobiście ją uwielbiam. Dobrze, że markę odświeżają. Zapewne skuszę się na wersje na dużą konsolę oraz NS2. Edited June 5, 20251 yr by Sylvan Wielki
August 4, 20251 yr Ta jest najnowsza, z patchem po 13 latach xdGra się świetnie, tylko graczy mogłoby być więcej, co może się stanie dzięki crossplayowi.
August 6, 20251 yr Ciekaw jestem tego trybu World Stage dla jednego gracza - gdyby był w stylu Quest z VF4 Evo to byłbym wniebowzięty
August 9, 2025Aug 9 Skoro to free upgrade to sprawdze ten World Stage. Za cienki jestem na online a dla pojedynczego gracza za wiele nie bylo.
September 11, 2025Sep 11 Jakby kogoś to interesowało, od 10 do 15 września można zapisać się do bety VF5 REVO na PS5/XSX/PChttps://virtua-fighter.com/en/news/496Ja już kodzik wklepałem w apce, teraz byle do końca roboty
November 5, 2025Nov 5 Mam problem z VF REVO World Stage :/ Otóż postacie co jakiś czas mają "problem natury graficznej". Problem dotyczy tylko postaci, wiele zależy od aren i jakimi postaciami się gra. Mam najnowsze sterowniki do Radeon RX 7900XT. Próbowałem różnych ustawień. Problem jest tylko na W11. Na 2 systemie (Bazzite) nie ma tego typu problemów.
November 7, 2025Nov 7 Wystarczyło wyłączyć multisampling w opcjach i problem zniknął :) Wcześniej, przed aktualizacją do World Stage, problemu nie było.
November 10, 2025Nov 10 Jak wygląda obłożenie ludzi w online? Bo w sumie Ultimate zdechł dość szybko i szkoda mi kolejny raz wracać, uczyć się niełatwego movementu, a potem kisić się w poczekalni...
March 28Mar 28 Jeśli kogoś interesuje ten tytuł to jest dostępne całkiem obszerne demoVIRTUA FIGHTER 5 R.E.V.O. WORLD STAGE AND DEMO HIT NINTENDO SWITCH 2 TODAY | SEGA