Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bakeru to dynamiczna japońska gra akcji 3D. Twoim zadaniem jest przemierzenie 47 prefektur Japonii, by uwolnić kraj od złowrogich duchów i pokonać złowieszczego Wyrocznię Saitaro oraz jego Oddziały. Gra łączy świat baśniowej Japonii z nowoczesnością, oferując ponad 50 etapów pełnych przygód, walk i eksploracji.

Edytowane przez Bowser

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Grałem w demo i mi się spodobało na tyle, że przeszedłem całe. Czekałem na wersję pudełkową, która pojawiła się w Europie w lutym bodajże, natomiast jeszcze nie zdecydowałem się na zakup, ale planuję

• Też niedawno sprawdziłem demko i rzeczywiście bardzo fajna gierka, teraz już platformówkowy głód troche mam zaspokojony, ale kiedyś na promce na pewno będzie kupowane

Opublikowano

Grałem w demo i mi się spodobało na tyle, że przeszedłem całe. Czekałem na wersję pudełkową, która pojawiła się w Europie w lutym bodajże, natomiast jeszcze nie zdecydowałem się na zakup, ale planuję na 100%.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, TomciooPL napisał(a):

Grałem w demo i mi się spodobało na tyle, że przeszedłem całe. Czekałem na wersję pudełkową, która pojawiła się w Europie w lutym bodajże, natomiast jeszcze nie zdecydowałem się na zakup, ale planuję na 100%.

ekstra! mi też się spodobało a przypadkowo trafiłem na tę grę przeglądając YT, wcześniej nigdzie o niej nie słyszałem. Po ograniu demka sam się zdecydowałem na zakup pudełka odrazu

Edytowane przez Bowser

Opublikowano

Też niedawno sprawdziłem demko i rzeczywiście bardzo fajna gierka, teraz już platformówkowy głód troche mam zaspokojony, ale kiedyś na promce na pewno będzie kupowane

Opublikowano

Warto wspomnieć ,że gierka jest od twórców ostatniego kirby a dwa na Switchu 1 działała w pływającym klatkarzu, a na Switchu 2 śmiga w stałych 60.

Polecałem kiedyś gierkę w zakupach growych i chyba @iluck85 wtedy też kupił.

No i jest to multiplatforma więc nie wiem co robi w tym dziale.

Opublikowano
26 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Warto wspomnieć ,że gierka jest od twórców ostatniego kirby a dwa na Switchu 1 działała w pływającym klatkarzu, a na Switchu 2 śmiga w stałych 60.

Tak, też kupiłem. Sprawdziłem tylko, ale na 2 nie odpaliłem.

Ostatnio zrobiłem redukcję gierek, bo widzę że i tak tego nie ukończę, ale Bakeru zostawiłem.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):

Zgadza się, gram na S2 i jest cudne 60 klatek. Zgadza się również że to multiplatforma, nie zwróciłem na to uwagi także mój błąd.