Opublikowano piątek o 06:444 dni 4 minuty temu, messer33 napisał(a):Raczej się podoba ludziom to rozwiązanie z opcją grania wszystkich ścieżek i skakania między nimi na bieżąco, nie powiem chyba też spróbuję ale na spokojnie dwie postacie. Już raczej 100% u mnie Dietrich i Theodora.Ja też max 2, bo boję się u utratę wątku, w tym wieku to już problem jednak 4 story śledzić. W Socjopatach zupełnie mi to nie szło.
Opublikowano piątek o 06:484 dni Ja zobaczę ale też jeszcze pytanie na ile różne będą te początki. Theodora podobno dużo cutscenek mniej grania tak słyszałem chyba u skill upa. Btw hh 1080/60
Opublikowano piątek o 06:504 dni Teraz, messer33 napisał(a):Ja zobaczę ale też jeszcze pytanie na ile różne będą te początki. Theodora podobno dużo cutscenek mniej grania tak słyszałem chyba u skill upa.Btw hh 1080/60Będzie 1440p na Docku?