Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dodajmy, że koszenie wszystkiego działa od jakiejś tam prędkości, jak wjedziesz w drzewo mając 30km/h na liczniku to drzewo wygra pojedynek.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 46 minut temu, devilbot napisał(a):Wszystko jest do skoszenia. Oprócz kwitnących wiśni bo to dziedzictwo kulturowe Japonii.Zrobili tak bo teraz lasy naprawdę są realistyczne i gęste, gdyby można było walnąć dzwona na każdym drzewie nie przejechał byś nigdzie na skróty.Jedyna słuszna decyzja designerska w tym wypadku imo.No nie wszystko, bo oprócz tych nieskaszalnych wiśni czasem trafisz na większe drzewa nie do zajebania.Ale mam wrażenie, że względem piątki te zniszczalne elementy są odrobinę bardziej pancerne.
Opublikowano 29 minut temu29 min Brakuje mi dwóch dróg do odkrycia i za cholerę nie mogę ich namierzyć. Jakieś cholerne piksele się dobrze chowają.