Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No dlss daje piękny ghosting. Ja gram z TAA rt low cała reszta max i 4k. RT ogólnie warto dać nawet na low, bo jest różnica, zresztą podglądnąc można przez przełączanie. Cudownie wygląda. Sprawdziłem też na XSX no i też jest dobrze. Nawet byłem zaskoczony jak bardzo, ale jak zaraz przełączyłem na pc to jednak duża różnica.Miasto jest super, panorama z daleka oddaje świetnie wielkość mapy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. na którym presecie DLSS gracie? podobno warto zmienić na M, bo defaultowo forza korzysta z jakiegoś starszego
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):Ale zmasakrowali Horizon Pulse, zrobili z niego drugi Bass Arena, brakuje muzyki w stylu CHVRCHES czy Odesza.Ogólnie soundtrack jest strasznie nijaki, przez 4 godziny nic mi nie wpadło w uchoXS upgrade od piątki zaliczył niesamowity, po tej jebanej abominacji teraz czuję się jakby z każdym następnym trackiem w tle jakiś pracownik Playgrounf mówił "ajm sory", i dobrze.