Opublikowano poniedziałek o 12:512 dni Autor 7 minut temu, wrog napisał(a):Można anulować preordera.ciekawe co by powiedział na oryginał?serio, mam coraz częściej wrażenie że ludzie nawet nie grają w te gry bo tropią DEI i Woke.
Opublikowano wczoraj o 04:52 1 dzień Autor Od października gra trochę wyładniała. Miło że wzięło sobie do serca feedback społeczności i struktury forerunnerow nie są już błyszczące. Duża zmiana na plus Ostatni builid:Stara wersja:Ostatni builid:Stara wersja:Ostatni builid:Stara wersja
Opublikowano wczoraj o 06:19 1 dzień Ja bym chcial zeby na mapach bylo jakies zageszczenie obiektow bo pustawo na tym Halo bylo.
Opublikowano wczoraj o 09:17 1 dzień Jedynka przeciągnięta, a oni jeszcze 3 misje dodali, mam nadzieję, że mocno przebudowali resztę gry głównie levele z flood jak library itp
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wczoraj przypomniałem sobie jak się gra w Halo i dobrze jednak że nie dali multika, odpalając Halo Infinity a następnie Destiny 2 śmiało mogę stwierdzić że to Destiny przejęło legendę marki Halo. Niech zrobią remake gier w trybie dla jednego gracza i nie dotykają tam nic.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 30 min gameplayu z Assault to the Control RoomElegancko to wyglądaTo chyba tryb specjalnie dla posiadaczy PS5 xd