Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

stolarstwo (pipi)

Featured Replies

Opublikowano

no, czy ktoś tu stolarzuje? tak, istnieje takie słowo, na pewno.

szukam fajnej piły stołowej nie przekraczającej 2k i nie wiem jak się za to zabrać. zależy mi na stabilnym blacie i zabezpieczeniami przed odrzutem.

a może ktoś tu jest mocnym fanatykiem i pochwali się jakimiś swoimi mebelkami? ale byłoby fajnie.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przemyśl to Figaro, istnieją lepsze sposoby na samobójstwo

• Ja się tylko martwię :( Mam złe wspomnienia związane z piłą stołową. Pracowałem kiedyś jako pomocnik u prywaciarza-tapicera, a po stelaże jeździłem do małego zakładu stolarskiego znajdującego się dwi

• Nie jest zła ja mam Milwaukee coś tam coś tam ale bez zabezpieczenia palców. Jak nie masz doświadczenia albo się zagapisz to z bogiem pogranie na padzie do końca życia. Popychacz to podstawa i nigdy

Opublikowano

Przemyśl to Figaro, istnieją lepsze sposoby na samobójstwo

Opublikowano
  • Autor

mówisz tak tylko bo doczepiłem się ciebie w temacie platyn i chcesz mnie skrzywdzić.

Opublikowano

Ja się tylko martwię :(

Mam złe wspomnienia związane z piłą stołową. Pracowałem kiedyś jako pomocnik u prywaciarza-tapicera, a po stelaże jeździłem do małego zakładu stolarskiego znajdującego się dwie ulice dalej. Pracował tam pewien dziadek dorabiający do emerytury, gość lubił sobie wypić przed pracą, a chyba nie muszę wspominać że alkohol i zajebiście szybko kręcące się ostrze to nie jest dobre połączenie. Pamiętam, że któregoś ranka przyjechałem po towar, a tam pogotowie na sygnale zabierające typa i całe pomieszczenie zachlapane we krwi, bo ziomek ujebał sobie dwa palce lapka

Edytowane przez Josh

Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

chyba nie muszę wspominać że alkohol i zajebiście szybko kręcące się ostrze to nie jest dobre połączenie

Będzie siemię lniane pite przed robotą, a nie browar, więc nie musisz się martwić.

Opublikowano

Ale do czego ci ta Piła poza obcięciem paluchów? Uciąć deskę raz na rok czy jakieś większe pracę?

Opublikowano
  • Autor

taką do obcięcia palet do pieca to już mam. wczoraj się zaczytałem i chyba będę myślał nad dewalt DWE7485.

Opublikowano

Nie jest zła ja mam Milwaukee coś tam coś tam ale bez zabezpieczenia palców. Jak nie masz doświadczenia albo się zagapisz to z bogiem pogranie na padzie do końca życia.

Popychacz to podstawa i nigdy nie pracuj na szybko nie spieszy się a jak zaczniesz źle ciąć to skoncz pracę na ten dzień po pierwszym błędzie. Porady starego stolarza miejscowego z brakami palców.

Btw Mogę ci sprzedać takiego jebacza do cięcia wszystkiego służył przy budowach domów przetnie wszystko silnik 4 albo 5 kw trójfazowy nie korzystam bo boje się włączyć xd

Opublikowano

Jak cos Figaro to da sie grac na matach do tanczenia. Ludzie nawet na tym soulsy koncza.