Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kurwa kocham tą grę, Silent 4xblade dance, ulepszony Afterimage, 2xBlade Of Ink, 2 x Accuracy, minimalnym blokiem wziętym jak na Silent i poskładany i Beeman i Aeonglass. W ogóle miałem 70 na 70 HP i na Eksperymencie i Aeonie stracone jeden HP, co to był za scaling z shurikenem, ja pierdole. Zero poisona, zero drawa, zero sly, czyste noże, do tego jestem lekko najebany. No się podjarałem jak huj, że tak można, dosłownie zero myślenia, napierdalanie, ale siadło. Tam noże robiły po koło 40 jeden. Kurwa. Bo jeszcze miałem Phantom blades. Aeon zdążył mi dać z 2 Whitersy. Ciekawe czy kiedykolwiek nią wygram po ludzku grając na draw i sly D

W ogóle jak to oddaje jak idziesz na maksa w to co masz. Nigdy w życiu za starych czasów bym tak nie szedł w noże, ale jak jest odpowiedni relic i dasz w to na maksa to tak oddaje, że nie mam pytań. To zapewne różni nas cieniasów i tych co robią 10 streak plus na A10.

A, i przepraszam, zapomniałem o Serpent Form, ale to, że mogłem to zagrać za 3 to też swoje mówi.

Jezu, jak człowiek lekko pijany to gada głupoty, było 6 x Blade Dance, no i jednak było coś poisona, ale nawet tego nie grałem, dlatego wypadło z głowy

W ogóle 35 minut hehehe, ja pierdole, że tak można to wygrać bez myślenia, ale chyba godziny włożone w to oddają D

Screenshot 2026-07-26 011217.png

Edytowane przez tjery

• Odpowiedzi 153
  • Wyświetleń 10,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierdolę, zacząłem trochę popijać od 16 i huja, nie da się w to tak grać. Bez myślenia to jest wielki kutas, a ludzie myślą, że to RNG.

• Shankor
    Shankor

To tylko dlatego, że PlayStation wycofuje się z rynku PC!

• Plugawy
    Plugawy

Gra może i fajna ale nie podoba mi się ten styl graficzny. Zbyt proste, uproszczone to wszystko i kolorowe.

Opublikowano
  • Autor
41 minut temu, tjery napisał(a):

Zero poisona, zero drawa, zero sly, czyste noże, do tego jestem lekko najebany.

D

Jak trafisz któreś z ninja reliców (zwłaszcza Kunai/Shuriken/Fan) to pójście w shivy to sama przyjemność.

43 minuty temu, tjery napisał(a):

W ogóle 35 minut hehehe, ja pierdole, że tak można to wygrać bez myślenia, ale chyba godziny włożone w to oddają D

Tak, jak masz już sporo doświadczenia to można lecieć speedruny na pełnym flow, klikając bardziej podświadomie niż faktycznie się nad nimi zastanawiając. W jedynkę zawsze waliłem speedruna na kiblu, akurat schodziło te kilka minut ;)

Mogli by już wypuścić pełną wersję, bo już bym sobie chętnie wbił calaka na wszystkich platformach banderas

Opublikowano

To jest cudowny filmik, który pokazuje, co znaczą decyzje w całym runie, a co w pojedynczej walce.

Co nie zmienia faktu, że teraz na flow Cladem 4 razy z pierwszego aktu nie wyszedłem laugh

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Poszło, Void Form na Cladzie...Jak w oóle wpadł Eternal Armor z Hidden Gemem x2 na jaszczurce, nie czaję co się dzieje, praktycznie zero scalingu, ale poszło na lajcie. Pewnie ten Void zamiast scalingu wszedł D kurna. te czasy po pijaku są przerażające, normalnie to pomad godzinka lekko

Screenshot 2026-07-26 034624.png

Edytowane przez tjery