Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ten jak pamięta posty z marca - na forum go niby nie było, a notatki robił
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mówiłem że czytałem i pamiętam znacznie ciekawsze wypowiedzi Ale poczekam na odpowiedni moment zanim je przypomnę.Ale w tym akurat temacie pomylili się chyba wszyscy, więc nie ma wstydu. Każdy myślał sobie, że przyszła hinduska, była szefowa CoreAI i zaraz zacznie się wciskanie Copilota wszędzie, ale ja na razie jest na odwrót.. Żaden analityk by tego nie przewidział.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 9 godzin temu, Observer napisał(a):Ten jak pamięta posty z marca - na forum go niby nie było, a notatki robił Serio? Sam ludziom wypominasz posty sprzed czterech (jeśli nie więcej) lat w dyskusjach politycznych, ale to asax robi notatki?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Narazie same kłamstwa i obietnice. Obiecali coś ze wsteczną na kwiecień i cisza.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie wsteczna działa, chyba że czekasz na coś związanego z komputerami no to nie ten dział
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 17 minut temu, drozdu7 napisał(a):U mnie wsteczna działa, chyba że czekasz na coś związanego z komputerami no to nie ten działNie wiem czy zdajesz sobie sprawę czym będzie helix więc chyba jednak to odpowiedni dział
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja myślę że Ty nie do końca sobie zdajesz sprawę. Próbujesz wcisnąć wszystkim ze to będzie taki Rog Ally X jakiego posiadasz, tylko stacjonarny.A raczej niewiele na to wskazuje