Opublikowano piątek o 18:485 dni Dzisiaj sobie skończyłem najtrudniejszą ścieżkę czyli górną i prawdziwe zakończenie.Ależ to jest przyjemna gra.Jeszcze zostały 3 etapy do odblokowania.To mój wynik i ścieżka:Tych dodatkowych challengy trochę jest. No i trzeba zdobyc też wszystkie medale na normalu żeby odblokować poziom Expert.
Opublikowano piątek o 19:245 dni Doskonały tytuł na lato i granie z doskokou. W dodatku atrakcyjny cenowo. Nintendo to wie jak zapewnić cudowny początek lata.
Opublikowano wczoraj o 06:53 1 dzień On 6/26/2026 at 8:48 PM, devilbot said:Dzisiaj sobie skończyłem najtrudniejszą ścieżkę czyli górną i prawdziwe zakończenie.Ależ to jest przyjemna gra.Jeszcze zostały 3 etapy do odblokowania.To mój wynik i ścieżka:Tych dodatkowych challengy trochę jest. No i trzeba zdobyc też wszystkie medale na normalu żeby odblokować poziom Expert.Ja jestem zupełnym świeżakiem w Star Foxie. Zrobiłem podstawową ścieżkę w sumie bez problemów, ale w tej się zaciąłem na 'Area 6'. Mam tylko 1 pomocnika, bo reszta zginęła i nie bardzo jestem w stanie coś zrobić. Jakieś porady jak to ogarnąć, czy lepiej powtórzyć poprzednią misję i zachować wszystkich kompanów przy życiu?
Opublikowano wczoraj o 06:55 1 dzień Możesz powtórzyć ale ci kompani realnie chuja dają. Zachowanie ich przy życiu potrzebne jest tylko do zaliczenia misji na medal.Bardziej się przyda zachować z poprzedniej misji np bomby albo 2 złote ringi żeby szybko powiększyć tarcze w kolejnej misji
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak ogarnąłem, że "-" moge zmienić kamerę na bardziej oddaloną to udało się za drugą próbą, gorzej że potem zostało mi jedno życie, padłem na bossie i przy kontynuacji musiałem całą walkę ze Star Wolfami powtarzać :D (udało się od razu i znalazłem ścieżkę z dodatkowym życiem to już później nie było problemu). Szału z wynikiem nie ma, a gierka mimo że krótka to ma to coś, że się chcę spróbować ponownie (poza tym zostało m ijeszcze kilka planet do odkrycia).
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Skrzydłowi to jedynie gdzie zauważyłem byli pomocni to misja sector Z. Powtarzałem parę razy bo chciałem zestrzelić wszystkie rakiety, na ostatniej fali jak obaj byli bez ogonów to sami zniszczyli po 1 rakiecie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A wziąłem. Jutro powinno być, za bardzo kusi, a demo mi mega podpaliło.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 30 minut temu, Basior napisał(a):A wziąłem. Jutro powinno być, za bardzo kusi, a demo mi mega podpaliło.Nie zawiedziesz się jak lubisz w grach głównie czysty dopracowany gameplay.A tu jako bonus jeszcze postacie fajne, dialogi między nimi i wstawki cgi.Ja po odblokowaniu wszystkich etapow próbowałem robić medale i jak niektóre wpadają same tak często żeby zdobyć wymaganą liczbę zestrzeleń trzeba wyuczyć się etapu na pamięć. Dlatego teraz pomału robię sobie challenge bo są lajtowe i pozwalają bez stresu zaznajomić się z etapami.