Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steam Controller

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ja swój mam od premiery i jest super ale kij w oko valve za to, że działa tylko ze steam. Przez to cały czas sa mi potrzebne pady od xboxa pod ręką. Stary steam controller miał suwak gdzie zmieniałem teryb pracy a tutaj tego nie ma. Mam nadzieje, że to zmienią w najbliższym czasie aktualizacją softu i pad będzie mógł pracować w dwóch trybach.

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jar3czek
    jar3czek

Działa od strzała na Linuxie (nie SteamOS, ale z całym steamowym softem), na start jest update Pucka i samego kontrolera. Praktycznie kanapowa wersja Steam Decka, ekstra że działają wszystkie Deckowe

• Moldar
    Moldar

Ależ dobry jest ten pad, tylko napaliłem się jeszcze bardziej na steam machine. Z początku dziwne wrażenie przez te trackpady ale trzyma się go bardzo wygodnie i jest niewyobrażalnie lekki. Szereg r

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Miałem nie brać bo jednak GP opłacam i mimo że rzadko korzystam to jednak raz na jakiś czas coś odpalę ale wiadomo godzina 19 hype się odpalił i kupiłem. W najgorszym wypadku odsprzedam pewnie jeszcze

Opublikowano

Pierwszy SC miał jakiś fizyczny suwak do zmiany trybu? Mam go od lat, ale kompletnie nie kojarzę. Wiem, że jakiś brandowany Hori miał taki suwak.

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, Atherius napisał(a):

Pierwszy SC miał jakiś fizyczny suwak do zmiany trybu? Mam go od lat, ale kompletnie nie kojarzę. Wiem, że jakiś brandowany Hori miał taki suwak.

Tak ma, od spodu.

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Tak ma, od spodu.

Dawno go nie miałem w łapach, mówisz o tym suwaku na dole? To nie czasem do zwalniania zaczepów tylej pokrywy?

17857617972574902975851160446278.jpg

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Atherius napisał(a):

Dawno go nie miałem w łapach, mówisz o tym suwaku na dole? To nie czasem do zwalniania zaczepów tylej pokrywy?

17857617972574902975851160446278.jpg

Kurde mogło mi się z Logitech f710 powalić tam był fizyczny suwak ale pomiędzy xinput a tym starym standardem. W steam controller to się robiło w opcjach.