Opublikowano poniedziałek o 12:054 dni Autor Ja swój mam od premiery i jest super ale kij w oko valve za to, że działa tylko ze steam. Przez to cały czas sa mi potrzebne pady od xboxa pod ręką. Stary steam controller miał suwak gdzie zmieniałem teryb pracy a tutaj tego nie ma. Mam nadzieje, że to zmienią w najbliższym czasie aktualizacją softu i pad będzie mógł pracować w dwóch trybach.
Opublikowano poniedziałek o 12:334 dni Pierwszy SC miał jakiś fizyczny suwak do zmiany trybu? Mam go od lat, ale kompletnie nie kojarzę. Wiem, że jakiś brandowany Hori miał taki suwak.
Opublikowano poniedziałek o 12:494 dni Autor 13 minut temu, Atherius napisał(a):Pierwszy SC miał jakiś fizyczny suwak do zmiany trybu? Mam go od lat, ale kompletnie nie kojarzę. Wiem, że jakiś brandowany Hori miał taki suwak.Tak ma, od spodu.
Opublikowano poniedziałek o 12:584 dni 7 minut temu, Ukukuki napisał(a):Tak ma, od spodu.Dawno go nie miałem w łapach, mówisz o tym suwaku na dole? To nie czasem do zwalniania zaczepów tylej pokrywy?
Opublikowano poniedziałek o 13:164 dni Autor 17 minut temu, Atherius napisał(a):Dawno go nie miałem w łapach, mówisz o tym suwaku na dole? To nie czasem do zwalniania zaczepów tylej pokrywy?Kurde mogło mi się z Logitech f710 powalić tam był fizyczny suwak ale pomiędzy xinput a tym starym standardem. W steam controller to się robiło w opcjach.