Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Temat o najnowszym padzie od Valve.Steam ControllerTwoje gry na wyciągnięcie ręki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Już leci, ma być w poniedziałek. Aż chyba sobie postawie na testowej stacjonarce steam os (bazzite), bo miałem tylko na rogalu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Ja niestety druga tura dopiero, nawet nie spakowany jeszcze. Gdyby nie serwery valve to bym kupił o 19:00.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Kurde szkoda, że nie ma xinput. Niby oprócz steama używam tylko gamepassa kilka razy w roku, ale dobrze byłoby mieć jeden kontroler do wszystkiego.
Opublikowano 34 minuty temu34 min Niestety to celowy zabieg Valve. Tłumaczyli że domyślny xinput ograniczyłby funkcję Steam Controllera, ale nic nie stało na przeszkodzie by zaimplementować xinput jako dodatkowy tryb. Inne, nawet tańsze pady, mogą to robić, więc dlaczego nie Valve?
Opublikowano 25 minut temu25 min Ciul w te abonamenty ale skoro to nie ma xinputu to może być problem z emulatorami na windows? Nie wiem czy dobrze myślę ale chyba nie każde emu ma obsługę tego tam steam inputu.
Opublikowano 15 minut temu15 min 8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Ciul w te abonamenty ale skoro to nie ma xinputu to może być problem z emulatorami na windows? Nie wiem czy dobrze myślę ale chyba nie każde emu ma obsługę tego tam steam inputu.chyba nie powinno być problemu. W końcu emulatory elegancko działają na Steam Decku, a Steam Controller to brat bliźniak.