Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czekam, Forzy Horizon (i jej klonów) nigdy dość.No i klimat południowej Francji, przywołuje na myśl Forze Horizon 2
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wygląda dobrze, ale pachnie mi jakoś poziomem ostatniego Test Drive Unlimited. No i tytuł, siema mordo grałeś w Sprzęgło może?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mnie martwi "Story-driven campaign". Nie wiem czy mozna to zrobic nie cringowo. Dzisja fabuly na poziomie tego co serwuje NFS nie dam rady przetrawic. No, ale nie bede marudzil na zapas. Trzymam kciuki zeby wyszlo cos mocnego.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mam dość wyścigów open world. Ale oczywiście lubię ten gatunek i będę miał na oki
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A czemu nie? Np Screamer i Tokyo Xtreme racer to solidne dobrze działające racery