Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To ta sama babeczka co Farah w MW1?Wspaniałe to wygląda ale chyba multi?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):Wspaniałe to wygląda ale chyba multi?Nie oglądałeś konfy? Single player
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Część w samochodzie wracając z kina. Nie dosłyszałem, a podejrzenia nabrałem jak zobaczyłem druga postać.Bardzo mnie interesuje w takim razie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 godzin temu, Rtooj napisał(a):To ta sama babeczka co Farah w MW1?Wspaniałe to wygląda ale chyba multi?Tak, grała też w The Boys. Dojebanie to wygląda.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wygląda jak mix Call of Duty i The Last of Us, co nie jest zaskoczeniem bo to gra nowego studia, które jako samo się opisuje założyli developerzy którzy pracowali nad CoDem i TLOU.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Aż za dobrze miejscami to wyglądało, jakby target render, a nie faktyczna prawilna rozgrywka real time
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mi się skojarzyło z tym filmikiem cgi co było na prime w tej serii Secret Level, w sumie tsk samo się nazywa.